• 451
    boey ve angeliño gitti. yerlerine 2 kişi alınacak. avrupa ligi için 3 yeni oyuncu yazma hakkımız var. ayrıca listede türkiyede yetişme kriterini karşılamadıkları için berkan kutlu ve halil dervişoğlu'da yok. basın ve taraftar her gün ziyech, bakambu, ndombele ve tetê'yi gönderiyor. fazla giden olursa kriterler yüzünden sadece 21 kişi yazabildiğimiz liste (18 kaldı; 2'si transfer oldu, oliveira'da sakat.) iyice zayıflar. (normalde kriterler karşılanırsa 25 oyuncu yazılabiliyor, biz 21 yazabildik.)

    --- alıntı ---
    eleme turu play-off'ları itibarıyla bir kulüp en fazla üç yeni uygun kayıt yaptırabilir. en geç 2 şubat 2024 (24.00cet) tarihine kadar tamamlanmalıdır. bu süre uzatılamaz.
    --- alıntı ---

    a listesi
    1 fernando muslera
    2 günay güvenç
    3 angeliño
    4 davinson sánchez
    5 kaan ayhan
    6 victor nelsson
    7 abdülkerim bardakcı
    8 kazımcan karataş
    9 sacha boey
    10 kerem demirbay
    11 hakim ziyech
    12 sérgio oliveira
    13 lucas torreira
    14 tanguy ndombélé
    15 kerem aktürkoğlu
    16 mauro ıcardi
    17 dries mertens
    18 wilfried zaha
    19 tetê
    20 barış alper yılmaz
    21 cédric bakambu

    b listesi
    atakan ordu *
    enes buyuk *
    jankat yılmaz *
    eren paşahan *
    ali yeşilyurt *
    ali turap bülbül *
    beknaz almazbekov *
    berk kizildemir *
    hamza akman *
    efe akman *
    baran demiroğlu *
    recep dilek *
  • 455
    yahu hadi sağ bekte boey makina gibi oynuyor, devre arasında satmayı düşünmüyorlardı, 30 milyon euro gibi bir teklif gelince mecbur kaldı yönetim. bunu anlarım. angel ekimden beri oynamıyor. gideceği belli. 3 aydır neden yerine gelecek oyuncu ile anlaşılmadı anlamak mümkün değil. yazın orta saha transferinde aynı süreci yaşadık. sonunda ndombele fiyaskosunu yaşadık, bize belkide cl de üst tura mal oldu. hiç ders alınmamış olacak ki, yaz transfer dönemi gibi kış transfer döneminde de yönetim maalesef çuvalladı. okan hoca şapkadan tavşan çıkarmasaydı haftalardır, eleştiriler çok daha yüksek sesle konuşulmaya başlanmıştı.
  • 456
    yaz transfer gününün son günü özel uçağımızı ülke ülke gezip orta saha aramıştık. iyi geyik dönmüştü orası ayrı, ama sonu n’dombele olmuştu.

    uçak paris, londra vb sürekli bir yerlere uçup durmuştu. ondan bir önceki gün kız arkadaşımı tatile götürüp evlenme teklifi etmiştim. ertesi gün 3 saat boyunca havuz ve jakuzinin başında çiçeği burnunda bir damat adayı olarak flightradar ‘dan uçak takip etmiştim. müstakbel eşim yabancı ama galatasaray sevgimi ne kadar iyi bildiğinden mütevvelit hiç caz yapmamıştı.*

    görünüşe göre aynı uçak olaylarını sol ve sağ bek mevkileri için yine yaşayacağız. bakalım bu sefer nelere kadir olacak?

    https://x.com/.../1752428381910569275
  • 457
    satış piyasasındaki bek oyuncularından gelecek bir son gün hamlesi yeni bir pulgar, ndombele vb. gibi bir sorun çıkarmaya yatkın görünüyor, diğer taraftan çıkış yakalayan genç hamlesi yapsan kapı 8-10 milyon euro'dan açılıyor. kiralamaya yanaşan yok. o zaman zorla transfer yapacağız diye bir durum yok. ben eminim ki barış alper yılmaz'dan daha iyi sol bek oynayacak adam getiremeyiz bu şartlarda. şöyle bir yakın tarihe bakalım; angelino, aanholt, kazımcan, adekugbe,saracchi, emre taşdemir, nagatomo, latovlevichi, carole, telles. son on senede adını unuttuğum varsa affınıza sığınarak sol beklerimiz bunlar, hepsini bir hevesle aldık kimisi çıkış yapar dedik, kimisi tecrübeli dedik olmadı. şu anda çalışan bir yer var orada ve alternatifleri de idare eder seviyede. eğer gelecek oyuncu tartışılmaz iyidir, şartlar uyar onda tamamız. ama bu bölgeden önce bence final pası yüksek skor katkısı yapacak, önde basacak bir on numara profili alsak daha iyi olacak.
  • 459
    sacha boey satışı ile elde edilen 30 milyon euro’luk gelirin taraftar gazıyla çarçur edilmemesi gereken dönemdir. yukarıdaki yazar arkadaş da belirtmiş ki bir daha değinelim; sol bek bölgesine nokta atışı gözü kapalı transfer yapma ihtimalimiz çok çok düşük. yaz başında alınabilecek en iyi futbolculardan biri gelmesine rağmen tutmadı. herhalde uzun süreler istikrar yakalayamadığımız bölgenin başında gelmekte. misalen arabada giderken karşıdan gelen arabanın uzunları yakması gibi hazır gözümüzün önünde parıl parıl parlayan barış alper yılmaz isimli bir canavar da varken, üzerine riske girilmesini hiç mi hiç mantıklı bulmuyorum. hani sağ bek bölgesi eksildiği için belki dubois çağırabilir, en olmadı kiralık her iki beki de yedekleyebilecek tecrübeli biri de olabilir. zaten sezon başında kaan ayhan sağ bek rotasyonu olarak düşünülmüştü. bakambu döner yakında zaten kanat rotasyonumuz şişkin diye laf ediyoruz sürekli. stoper mevkisini anlatmaya gerek yok. burada bence risk alınacaksa ya mertens’i dinlendirmek için 10 ya da 8 numara yerine verilecek karar önemli olacaktır. ha sonra gelip mertens formdaydı da şu adam bozdu, kadro geniş şişti vs. gibi laflar yine dönecekse işimiz var. ama ne olursa olsun yangıncı taraftarın ipiyle kuyuya inmeden mantıklı kararlar alınsın istiyorum. bu taraftara bakarsan galatasaray ölmüş, bitmiş kafasından çıkamazsın. ha bunun haricinde ne kadar gerçekçi bir hedef olur ama avrupa ligi fikri ve hedefi varsa elbette 1 2 ciddi takviye gerekebilir. şöyle bir düşününcede lig şampiyonluğu daha anlamlı bir hedef olarak gözüküyor diyebilirim.

    dipnot: biz bayern münih’e verdiğimiz sacha boey tarzı ya da avrupa’nın iyi takımları gibi hazır futbolcuları 30 verip alamayız. buna ne ekonomimiz ne de gücümüz yeter. ha çok nadir torreira misali eğrisi doğrusuna denk düşer bilmem. bizim gibi kulüplerin 2 tarz transferi olur; 1 i rüştünü ispatlamış fırsat transferi diğeri ise potansiyel barındıran ama bir şekilde gözden kaçmış, yontulmamış ve ciddi risk barındıran genç transferi. gerisi boş muhabbetten öte değildir. bu sezonki beşiktaş’ın teknik direktörleri değiştikçe aynı muhabbetin hiç bitmemesi gibi bir şey bu durum. kim gelirse gelsin bu sistemde, bu düzende bu değişmeyecek.
  • 460
    dursun özbek eğer sadece kiralık alalım para harcaması yapmayalım demişse büyük yangının yapılması gerekiyor artık. her sene aynı hikaye, şu kadroya iki tane net oyuncu alamadınız. bonservissiz adam alıp 3m maaş vermek daha mı mantıklı allah aşkına biri açıklasın yani. başkanın etrafında çevresinde biri yok mu ya burada herkesin gördüğü, hocanın her fırsatta söylediği eksiklikleri niye dikkate almıyor. antep maçında puan kaybı mı olmalıydı illa görmek için. bu takıma ihanet değil mi? ali ece gibi şu anda çıldırmak üzereyim ya valla. her sene transfer döneminde böyle oluyor, gedson'u parlatıyorsun bir tane başkanın inadına alamıyorsun, şunu şunu getirin diyorsun rakibe kaptırıyorsun. her transfer döneminde galatasaray taraftarı bunu yaşamak zorunda mı kardeşim? maaşı yüksek kiralık oyuncu sana ne getirecek allah aşkına neyin planı bu. sen değil miydin kaç aydır sol bek alacağız diye ne oldu birden de transferler için ağır ve para harcamamaya karar verdin. bunları yapacaktın madem boey satmasaydın abi, sene sonu 20'e verseydin bu takıma daha az zarar verirdin. şu an yapacağınız transferler veya yapmayacağınız transferler seni şampiyonluktan edecek farkında değilsin galiba başkan, cidden çıldıracağım artık.
  • 461
    sağbek konusunda dubois'in geri dönüşü ve zeki çelik konuşulmasını az biraz anlayabilirim, oyuncuları çok beğendiğim için değil as sağbek oyuncusu almak üzerine bir çalışma, plan, transfer listesi yapılmamış olabilir şu anda almaya çalıştığına da yüksek fiyat çekiyorlardır vs hadi bunu kısmen kabul ederim de solbek konusunu kabul edemiyorum. angelino ile devam edilmeyeceği kasım ayında belliydi. hatta dursun özbek bile direkt kendi ağzından yine kasım ayı gibi olması lazım solbek alacağız demişti. ocak ayına gelindiğinde 3-4 tane alternatif olmalıydı ve biri alınmalıydı şimdiye kadar. bu kadar zaman ne yapıldı acaba insanın aklına olumsuzluktan öte daha kötü şeyler geliyor açıkçası.
  • 462
    yönetimin transfer için görev verdiği adam erden timursa yangın yapmamak gerekli bana göre çünkü adamın kabiliyetini biliyoruz. hatta sacha boeyden gelen para harcanmamalıysa ona da tamam. şampiyonluk 7 milyon euro kazandırır, itibarını geçersek. bizim şampiyonlar liginde ilerlemeyi önemsememiz takımın maddi durumu için çok önemli. şu anda ikinciliğimiz kesin içime hiç sinmese de ama bu bizi şampiyonlar ligi elemelerine götürüyor. yani demem o ki erden bey şimdi değil de lig sonunda şampiyon oluruz olmayız her türlü gideceğimiz şampiyonlar ligi elemelerinde başarıyı getirecek transferleri yazın yetiştirecek şekilde planlıyorsa tamamım.
  • 463
    erden timur'un yönetici anlamında kulübe olan aidiyeti ve emeği taraftarlarca hayal edilen boyutta, bu bir gerçek; fakat bir insan her konuda yetenekli olmayabilir. aynı şekilde bir yönetim de her konuda yetenekli olmayabilir. bence mevcut yönetim transfer ve medya iletişimi anlamında çok yetersiz bir yönetim. en kötüsü de bu iki konudaki beceriksizliği sürekli birbirini besliyor. anlamsız ( sakatlık geçmişi, yüksek maaş maliyeti) transferler, medya iletişimi anlamında kulübü zora sokuyor. bir oyuncu sakatlandığında artık sakatlığı tam ne, ne zaman oynayabilecek kestiremiyoruz. yine aynı şekilde suyun karşı tarafındaki medya dominasyonuna yeterli sertlikte ve işlevsellikte cevap vermekte yetersiz kaldığımız bir gerçek.

    şöyle 2022/2023 transfer döneminden itibaren yabancı transferlerine bir inceleyelim:

    *******2022/2023********

    adekugbe-> türk sayılacağı için alındı 2-3 maç üst üste 11'deki yerini koruyamadı

    zaniolo -> fırsat transferi diye alındı, 2-3 maç üst üste düzgün katkı veremedi, şampiyon olduk ama şampiyon olmamızı daha fazla garanti edebilecek oyuncu o maliyete çoktan alınırdı, şampiyonluğumuzda gram katkısı olmadı

    yusuf demir-> yabancı statüsünden alındı, 2 maç üst üste katkı veremeyen bir başka "pahalı" transferimiz

    rashica -> maliyet ve performans anlamında sezonun tutan nadir transferlerinden.

    ross-> niye alındı niye var, şimdi nerede hiçbir bilgimizin olmadığı bir oyuncu

    icardi -> sezonun kahramanı, önceliğimiz kendisi değildi belki de ama tutan transfer oldu nihayetinde

    mata-> geldi, istanbul tatilini yaptı gitti. maliyeti düşüktü diye en azından kendimi avuttuğum başarısız bir klasik son gün transferi

    mertens -> bu sene daha iyi gözükse de geçen senenin yarısında sahada kaybolan, 10 numara beklentimizi karşılayamayan başarısız denmese de başarılı da denmeyecek bir transfer

    toreira -> sezonun en bilinçli başarılı transferi, aldığı maaş bir yana ödenen bonservis ve alınan performans açısından oldukça başarılı transfer

    midstjo -> yok olmadı, az da bonservis ödenmedi ama adana demir'e attığı gol harici taraftarın aklında 1 maçlık bile performans bırakamayan bir başka başarısız transfer

    dubois -> boey'in kendi emeğiyle aldığı formayı geri alamadı. maaşını bizim ödediğimiz şekilde başka bir kulübe kiralandı, yine başarısız bir transfer diyeceğim bonservisiyle alındığı için

    seferovic -> anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum, onca alternatif arasından mevcut form durumu en kötü yedek forvet getirildi sonra hemen gönderildi

    oliviera -> bir başka attığın taş ürküttüğün kuşa değmeyen başarısız transferimiz, bu kadar maaş verdiğin bir oyuncudan üst üste 3-4 maç iyi performans beklersin, biz sadece beklemekle yetindik.

    --------------------------------------------------------------------

    *******2023/2024********

    davinson -> sezonun en belki de tek başarılı transferi. düşünün en başarılı tek transferimiz dediğimiz bu oyuncu da bile son 2 aydır verim alamıyoruz sakatlıktı, oydu buydu derken.

    angelino -> fiyasko, oyuncu tarafı tutmayabilir ama süreç yönetimi itibar zedeliyici şekildeydi. bir daha opsiyonlu kiralık bize oyuncu verirken 2 kere düşünür kulüpler. yerine hala sol bek alınamaması da cabası.

    bakambu -> icardi sahada sarhoş gibi gezerken bile icardi'yi kesemeyecek kalibrede bir başka seferovic tipi yapmış olmak için yapılan yedek forvet transferi

    tete -> hukuksal boyutu, oyuncuya verilen maaş ve performans anlamında bir başka fiyasko transfer

    zaha -> attığın taş ürküttüğün kuşa değmiyor diyebileceğimiz transferlerden bu da. üst üste 2-3 maç iyi oynadığını göremediğimiz transferlerimizden, takım içi kimya ve dengeleri de bana kalırsa en çok bozan transferimiz.

    ndombele -> klasik iş bilmez son gün transferlerinden, yoruma gerek yok.

    ziyech -> bu arkadaş bize ne yaşatıyor anlayan anlatsın gerçekten, kötü transferler medya iletişimimizdeki beceriksizliğimizi de tetikliyor demiştim başta, bu o transferlerden.
    --------------------------------------------------------------------

    özetle son 2 senede 20 tane yabancı oyuncu transferi yapmışız, gönül rahatlığıyla tuttu diyebileceğimiz oyuncu sayısı sadece 4. oyuncu satışı konusunda ise kiralanan oyunculardan sadece emin bayram gelişim gösteriyor ve kulübe olumlu katkısı olacak diyebiliyoruz. mustafa muhammed gibi harika bir yedek santraforu 3 kuruşa verip gelen para seferovic ve bakambu'ya harcandı gitti. kiralanan oyuncuları geri toplamaya çalışıyoruz şimdi, elimizde olsa berkan'dan sonra dubois, yunus, zaniolo hatta emin'i bile geri çağıracağız.

    tek başarılı iş boey transferi. onda da bence yönetim yerine boey'e teşekkür etmeliyiz. kadro dışı bırakıldığı bir kulübe küsmeyip gelip 1 milyar tl kazandırıp gitti. oyuncunun şahsi başarısı, başka bir şey değil.

    prag sağlam takım, geriye kalan 2 günde prag maçına kaç transfer nasıl yetiştirilir bilmem ama hazır boş vaktim varken mevcut yönetime "transfer" konusunda neden güvenmediğimi uzunca yazmak istedim. yan branşlar zaten hak getire, tek ayakta kalan futbol kalesini de umarım bu sene kaybetmez mevcut yönetim.

    yoksa çok takdir ettiğim proje, mali optimizasyon başarılarını gölgede bırakacaklar.
  • 464
    galatasaray taraftarına, geçtiğimiz yaz transfer dönemi ile birlikte, neden bu kadar hesapsız, plansız, programsız davranıldığının hesabının verilmesi gereken ara transfer dönemi.
    galatasaray yönetiminde bazıları istiyor ki; biz buradayız, galatasaray'ın haklarını savunuruz, galatasaray için en iyisini yaparız, siz taraftar olarak düşünmeyin, yorum yapmayın, değerlendirmeyin, eleştirmeyin; stada gelin ve sadece koyun gibi destekleyin. önünüze ne konulursa afiyetle yiyin. buna rıza gösterebilecek insanlara saygı duymakla beraber, benim fıtratım buna müsait değil. galatasaray'ı yönetenler niçin böyle bir transfer politikası yürüttüklerini galatasaray kamuoyuna etraflıca anlatmak zorundadır. demagoji ile değil ama. "sarılın", "öpüşün", "kenetlenin", "yuvarlanın" falan gibi ifadelerle değil. çıkacaklar ve problem ne ise adam gibi söyleyecekler. bunun ayıbı yok. bundan artık kaçış da yok.
  • 465
    eğer bunu idareten geçirip yaza hazırlanan yönetim varsa uyandırayım;

    yazın euro 2024 var, kariyerli avrupalı topçu alamazsın, alsan da ağustostan önce sezonu açmaz. ucuz da olmaz bu arada.
    afrikalı iyi wonderkid alacaksan şu an oynanan afrika kupasında hepsi vitrine çıkti, ne ödeyeceksen 2-3 fazla vermek zorunda kalırsın.
    arabistan'a gidip pişman olanları toplayacaksan form tutmaları yazı bulur.
    https://images.app.goo.gl/mU7T9vemYSJFeodM6 bu ne amk. deve mi yedin?

    paşa paşa 15 kağıt bonservis ile 2 adet bek ve torreirayı 8 numaraya atacak kadar iyi bir 6 numara alacaksın. yoksa prag'ı tebrik ederiz ve ali beye şampiyonluğu opsiyonlarız. çok sorun değil bu sene olmayıverelim desek bu kadro 1 seneyi kupasız geçirmek için biraz pahalı.
  • 468
    assignon transferindeki dönen son habere göre 500 bin euro maaş sınırı sanırım limitimize takılıyor. cenk ergün transferde yine tek yetkili oldu da bizim mi haberimiz yok? getiririn oradan en az 3 milyon euroluk 4 yıllık kontratlar, galatasaray kulübümüz şov yapacak! assignon kardeşim saf mısın 500 bin euro istiyorsun, 3 isteden bugün gelmiştin.

    arkadaş üstte çok güzel izah etmiş. yazın avrupa şampiyonasından dolayı kimse oyuncusunu erken satmaz. oyuncu orada yıldızlaşırsa sana bırakmazlar. sen yine sönük veya elde kalanları toplarsın. onlarında form bulması şubatı bulur. yani yazın da para harcamazsan, iyi wonderkid alamazsın. aslında şu an tam zamanı. izlediğin oyuncu varsa, turnuva öncesi kap getir! nerede bizde o profesyonellik.
  • 469
    modeste, alan isimleriyle yatıp transferin son günü diagne'ye 13 milyon bağladığımız dönemki gibi bir hava var. herkes galatasaray'da sıcak para olduğunu biliyor, ondan tok satıcı rolünü oynuyorlar, bizim boey'de yaptığımız gibi. bana göre dubois için geri çağırma bedeli ödenmeli ve kiralık bir 10 numara ile devre arası transferi kapatılmalı. sol bekte barış ve kazım ile idare edilmeli. sağ bekte dubois, kaan ile götürülmeli. okan hoca elindeki oyunculardan verim alan birisi, ben her türlü mevcut kadroyu da şampiyon yapacağını düşünüyorum. eric gerets veya cevat güler döneminki şampiyonluklar gibi bir şampiyonluk yaşatabilir. panik transferine gerek yok sonu ndombele gibi olur.
  • 472
    bir an once karar alinmasi gereken donem. benim su an sezdigim hava, yonetim tam olarak karar veremedi, transferi simdi mi yapalim yoksa yama mi olsun tarzinda.

    elde para var ve herkes bunu biliyor, bu yuzden simdi transfer yapmamayi anlayabiliyorum. kiralanma bir secenek. mesela zaniolo ve dubois'in donmesi + ridvan kiralanmasi yeterli olur, sene sonunda adam gibi transferler yapilir (hem sag, hem sol bekler, sag on, yunus gelmeyecekse, bir de orta saha)

    sorun bunun iletisim olarak yapilmamasi, cunku yonetim tam olarak karar vermedi.
  • 473
    hissedarı olmadığı sürece yönetimin taraftara hesap vermek yükümlülüğünün olmadığı dönem. elbet tabii ki galatasaray ürününü kullanıp kullanmamak taraftarın tasarrufundadır. en nihayetinde 2021-2022 gibi allahlık sezonlarımızda o üründen memnun kalmayıp güzel liglerin başarılı takımlarına gönül verenler mevcuttur. yönetim bu takımı destekleyin diye kimseye silah dayamıyor. hissedar değilseniz, size de hesap vermeyeceklerdir.

    çokluğun bokluğa döndüğü sosyal medya çukurlarının galeyanlarından hem kulübe hem de oyunculara ruhani yükten başka bir şey getirmeyen taraftara her dakika güncelleme yapılmaması normal. herkesi mutlu edebilecek bir ütopyada yaşamıyoruz. galatasaray, içindeki insanların yaptım oldu diyebileceği yapıda bir kulüp değil. bir çok dinamiği olan bir çok paydaşı olan bir yapı. taraftara gelene kadar hesap alınıp verilen çok yer var. selçuksporttan maç izleyip kaçak ürün alıp, nerede transferler diyenlere hesap verilmemesi normal.

    takıma bakıldığında önceliğin lige verildiği gözüküyor. yani bek transferlerini kapatıp kafa rahat modda oynadığımız avrupa maçlarından çıkan sonuca bakacağız. ligde de gaza basacağız ki iki haftadır bunun ciddi emareleri gözüküyor, daha eforlu bir oyun şablonuna geçtik. gerisine bakacağız. ben bu konuda yönetimi anlayabiliyorum. seçim var, maddi koşullar belli, verimsiz bir yaz transfer dönemi yaşandı, kağıt üzerindeki planlar tutmadı. buna göre önlemler almak sinir bozucu olsa da anlaşılabilir bir durum.
  • 474
    başıma bir şey gelmeyecekse eğer, sağ ve sol bek konusunda, hatta orta saha ve 10 numara ihtiyacında bu sezonu kurtaracak geçici/kiralık çözümler bulmanın şu an için en mantıklısı olduğunu düşünüyorum. sezon sonu bu mevkilere uzun vadeli çözümler bulabiliriz. ara dönemde ise uzun vadeli düşünüp kısa vadeyi de mahvedebiliriz. bizim bayern gibi ihtiyacı olan futbolcuyu şak diye alacak gücümüz yok ocak ayında. sezon sonu hem zaniolo ve yunus’un durumu hem de ayrılacak diğer futbolculara göre daha temiz ve uzun vadeli bir planlama yapabiliriz.
  • 475
    yaşanan gelişmelerden anlaşılan şu:

    kulüp boey’in bu dönemde üstelik totalde 40 milyonu bulan muazzam bir paraya gideceğini düşünmediğinden sağ bek aramamış.

    boey gidince sağ bek transferi son 3-5 güne sıkışmış böylece. boey’den gelen parayı bilen kulüpler ve menajerler silkeleyebildiğimiz kadar silkeleyelim modunu açarak saçma sapan bonservis ve maaş çekiyor. yönetim de gelen paranın çarçur olmasını istemediğinden iş düğümlenmiş an itibarıyla. zeki çelik vs kiralık çözülmeye uğraşıyorlar gibi.

    angelino’nun gideceği aylar öncesinden belliyken en azından güney amerikadan vs bir scout transferi yapılamamış olması büyük çuvallama. 18-20 yaşında 2 civarına bir sol bek rahat çözülebilirdi.

    ziyech, araplarla maaşta anlaşamamış ve kaldı. adı geçen kamada vs hayal böylece. ndombele’nin de ayrılması zaten çok düşük olasılık olduğundan 8 transferi de rafa kalkmış oldu. ben zaten beklemiyordum.

    dursun özbek ve yönetimi belli ki “bankalar birliği” anlaşmasından çıkmayı 1 numaralı gündem yapmış durumda. marttaki mali kongre öncesi bu anlaşmadan çıkacağımız konuşuluyor. zaten divan’da sa yakında müjdeyi veriyoruz demişti. bu sebeple para harcanmak istenmiyor. hatta bayern’le yapılan anlaşma gereği ödemenin nisan ayına ertelendiği haberleri var şu an bankalar birliği faizine gitmesin diye.

    sol bek alınmamış olması ciddi bir eksi. boey mevzusunu anlayabiliyorum ama ocak başında sol bek indirilmeliydi. erden timur’un yanına/altına ilişkileri güçlü kallavi bir sportif direktör lazım bu yaz için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın