• 473
    hissedarı olmadığı sürece yönetimin taraftara hesap vermek yükümlülüğünün olmadığı dönem. elbet tabii ki galatasaray ürününü kullanıp kullanmamak taraftarın tasarrufundadır. en nihayetinde 2021-2022 gibi allahlık sezonlarımızda o üründen memnun kalmayıp güzel liglerin başarılı takımlarına gönül verenler mevcuttur. yönetim bu takımı destekleyin diye kimseye silah dayamıyor. hissedar değilseniz, size de hesap vermeyeceklerdir.

    çokluğun bokluğa döndüğü sosyal medya çukurlarının galeyanlarından hem kulübe hem de oyunculara ruhani yükten başka bir şey getirmeyen taraftara her dakika güncelleme yapılmaması normal. herkesi mutlu edebilecek bir ütopyada yaşamıyoruz. galatasaray, içindeki insanların yaptım oldu diyebileceği yapıda bir kulüp değil. bir çok dinamiği olan bir çok paydaşı olan bir yapı. taraftara gelene kadar hesap alınıp verilen çok yer var. selçuksporttan maç izleyip kaçak ürün alıp, nerede transferler diyenlere hesap verilmemesi normal.

    takıma bakıldığında önceliğin lige verildiği gözüküyor. yani bek transferlerini kapatıp kafa rahat modda oynadığımız avrupa maçlarından çıkan sonuca bakacağız. ligde de gaza basacağız ki iki haftadır bunun ciddi emareleri gözüküyor, daha eforlu bir oyun şablonuna geçtik. gerisine bakacağız. ben bu konuda yönetimi anlayabiliyorum. seçim var, maddi koşullar belli, verimsiz bir yaz transfer dönemi yaşandı, kağıt üzerindeki planlar tutmadı. buna göre önlemler almak sinir bozucu olsa da anlaşılabilir bir durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın