• 969
    bir kambur gibi sırtımızda taşıdığımız ve bu dönem alınan oyuncuların kontratları bitene kadar da sırtımızda taşıyacağımız dönem. üzerine herkese bir soğuk su içmesini öneriyorum ben.

    oyunculara bonservis ödemeyeceğim diye imza parası+maaş dağıtırsan böyle sessizce önüne bakarsın. free transfer ne zaman hesaplı olmuş da bu dönem olsun. avrupalı takımlar aptal oldukları için bu oyunculara yönelmiyor zaten. bonservis vermek bir seçenek değil bizim gibi kulüpler için, bir zorunluluk. düşük maaş verdiğiniz her oyuncuyu en kötü aldığınız paraya elden çıkarabiliyorsunuz ancak serbest gelen adama maaşı verdikten sonra eliniz kolunuz bağlanıyor, arabistan'a bakıp sizi mevcut kontratlardan kurtaracak bir kurtarıcı arıyorsunuz.

    bu dönemden kim sorumlu: dursun özbek yönetimi. bu yönetimin başkanı dursun özbek, futboldan sorumlu yöneticisi de erden timur. bu dönem verdikleri kontratları çıkarma ihtimalleri yok. herhangi bir kimsenin de olamaz. oyunculara maaş ödeme sorumlulukları oldukları için de boey'den gelen parayı bozduramıyorlar. zaten oyunculara yapılan son ödemelerde de dursun özbek'in kendi kredi çekerek ödeme yapıldığına dair bir haber söylenmişti laf arasında eski açık programında. verdiği para da 100-200 tl değil. adam tabi ki de verdiği parayı geri almak isteyecektir. zaten bu sebeple ki türk kulüplerinin başkanlarının zengin olması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın