• 724
    görüyorum da başlıkta oldukça olumsuz eleştiriler bulunmakta. eleştiri iyidir ama önce eleştirene bakmak gerekir. 800 küsür iletide yazanlar sanki galatasaray taraftarı değil. burası başka bir takımın sözlüğü ve biz o sözlükte galatasaray taraftarına laf atıyoruz.

    ulan galatasaray taraftarı biziz. fener taraftarına dönmemek de, sen varya sen'i söylememek de(ben beğeniyorum) bizim elimizde. kına yakacaklarsa önce biz gidelim aktara. çünkü en büyük galatasaraylı benim. bu yazıyı okuyan sizlere göre de en büyük taraftar sizsiniz. taş basacaksak ilk basması gereken benim. çocuğumu yetiştiremeyip onu eleştiren de benim.

    siz biz durumu mu var yoksa içimizde. sen varya sen bestesini söyleyen biz değilsek kim? ardaya beste yapan biz değilsek kim? fener şampiyon olacak diye üzülen biz değilsek kim?

    kardeşim galatasaray taraftarı biziz. tüm bunları yapmak ya da yapmamak bizim elimizde. numaralı, kapalı altı bir yana bırakıyorum. sen eski açığa geliyorsan bağırmazsın olur biter.

    ama diyeceksiniz ki ultraslan. o reis, bu reis. e kardeşim biz bu oluşumdan uzak oldukça o reis bu reise kalmaz mı meydan?

    eğer bir suçlu varsa bu en başta biziz. tribüne emek vermeyerek, orayı düzeltmek yerine kaçan biziz suçlu. burada da kimseye laf atmaya gerek yok. suçlu biziz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın