• 961
    ıcardi ve kaan zaten takımda olduğu için saymazsak çok başarısız bir transfer dönemidir.
    sebebi ise çok fazla 30 yaş ve üzeri oyuncuya gitmemiz ve transfer çalımı işine girmemizdir. para yoktu bonservis veremiyoruz diyorsanda gerekirse elindeki adetleri harcarsın.koskoca milan tonali’yi bu sebepten satmak zorunda kaldı ve sandro tonaliağlaya ağlaya gitti.gerekirse yönetim bunu yapacaktı.şimdi bu yaz transfer dönemini kötü geçirdiğimiz işin otomatik olarak kış transfer dönemi kötü geçiyor çünkü avrupa takımları devre arası böyle kadroyu sil baştan yapmıyorlar ve yine bu yüzden adamlar oyuncu almak çok zorlaşıyor. alacam diyorsan da bu sefer fazladan para ödüyorsun.
    ndombele ,ziyech,bakambu,zaha ve tete .elimizde olsa hepsinden çıkacağız işte bu bir başarısızlıktır.36 yaşında 1.60 ‘lık mertens takımın yaratıcısı konumunda, kendisini çok severim ve çabasına hayranım ama adamın üst üste iki maç oynayacak bir fizik kalitesi yok.geçen sezon sonundan beri sol bek ve 8 numara bakıyoruz ve üstüne artık sağ bekimizde yok.bunca kötü planlamaya rağmen okan buruk çok iyi iş çıkartıyor sahada ama transfer konusunda o da başarısızlıkta pay sahibi.
    bu ülkenin futbol takımıysan düşük maaş ve potansiyelli oyuncuya gitmek zorundasın he yok gitmem diyorsan bankalar birliğinin kucağından kalkamazsın.bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın