• 621
    bein yorumcuları acaba 40 kişi toplanıp attığımız golün neden ofsayt olduğunu anlamlandırmaya çalıştılar mı?
    malum güntekin'in en sevdiği şey bizim attığımız golleri 40 kişiyle analiz etmek.
    icardi kaleciyi bozmuyor, stoperi bozmuyor, arkasındaki bekin topla oynamasına engel değil. kaleci topa değmese yine topa vurabilecek bir pozisyonda değil. kaldı ki pozisyon ilk başta da ofsayt değil. stoperin topuğu icardi'nin uzuvlarından daha ilerde. nerede yarı otomatik ofsayt sistemi?
    yoksa galatasaray teknolojik olarak buraları hak etmiyor mu?
    ofsayt diye çizilen çizgi, verilen kamera tamamen fiyasko. oldu olacak muslera'nın gözünden izleseydik ofsayt çizgisini.
    maç için artık 2 sezondur yazmaktan sıkıldığım şeyler var.
    marula gelince katır kutur yaprağa gelince mee.
    sadece bize karşı bu katı savunma. ligde hemen hemen her maçı takip ediyorum ve kimse kimseye bu denli onlu savunma ile çıkmıyor. ya onlu savunma hadi savunulur da altı pas içine 3 kişi dizip 18 çizgisini de 5 kişi ile kapatmak futbol falan değil. bu takımların amacı ben 1 puan alayım da olamaz. kimse bana adamlar haddini bilerek oynadı falan da demesin.
    bu bizim ligimize özgü art niyet.
    küçük takımlar kendi hedef maçlarından çok bizim maçlara daha fazla konsantre çıkıyor.
    x takımına kaleden oyun kurarak başlıyor, 4 kişiyle topu çıkarmaya çalışıyor falan. topa zıplamamalar, kale önünde ayağına top dolaştırmalar falan bunlar büyük şaibe içeren olaylar.
    bizim maçta dakika 1 kaleci alıyor topu sağa atıyor, sola atıyor, gidin diyor ben ileri şişireceğim. 2 dakika geçiyor bir aut için. sonra bizim maçlarda neden topla oynama süresi az? ya buna hakemler engel olacak. dakika 10 uyarı, 20 sarı kart. bak bakalım nasıl hızlanıyor oyun.
    takımımız adına yazabileceğim şeylere ise en olumsuzundan başlamak istiyorum. bizim şutör oyuncuya ihtiyacımız var. rakip takım kalecisi tam bir armut toplayıcı ama ne hikmetse şut atamıyoruz. kale içine gireceğiz illa ki. 30 metreden vurmak kolay değil bilirim ancak ona göre bir yapılanma yapmak şart. gerekirse 2 3 kez dağa taşa vuracaksın. bu sefer rakibin oyunu da etkilenecek. biraz daha ileri atacaklar savunmayı. şut tehdidi yoksa adam kapandıkça kapanıyor. kalecinin önüne 20 metre bir savunma oyuncusu atıyor. adamlar her topu topluyor. sonra 2012 yılından bize hastalık kalan tek kişiden kontradan gol yeme problemi karşımıza çıkıyor.
    neyse allah bereket versin. tavşan atlet ile aynı puanda olmak ve onu baskılamak çok önemliydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın