resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 1612
    her şeye olabilecek en yanlış bakış açısıyla, en yanlış şekilde değerlendirmeyi nasıl becerebiliyoruz aklım almıyor ama, şu gün beşiktaş oyuncusu olsa 4-3-3'ün sağında rashica'ya forma yüzü göstermez, minimum 3-4 gol de fazlası olurdu.

    bir kanat forveti 4-4-2 kenarına alıp da oynatamayınca sorunu oyuncu bazlı aramanın belli bir sınırı olmalı. hoş, zaha gibi dünya futboluna iz bırakmış, premier lig tarihinin en sansasyonel oyuncularından birisini bile 4-4-2 kanadında kaleye 50 metre uzakta bırakınca sistemi değil de önce yeteneklerini sorgulayabilmişsek, tete'ye direkt çöp çekmek de normal karşılanıyor tabi.

    transferiyle ilgili tek sorun, 4-4-2 ve türevlerinde ısrar edeceksek neden aldığımızdı, hala da öyle. tıpkı aynı sebeplerden kanatlarda yararlanamadığımız diğer kanat forvetler zaniolo, zaha ve ziyech gibi.

    ndombele kilolarıyla bizi globalde rezil ederken bile ''body shaming yapılıyo!!'' diye arkasında durabilecek genişliğe sahibiz, ama kendisinin arkasında tek bir kişi yok. onun da sebebi belli, çünkü bizim oyuncumuz.

    kiralık olsa neden yararlanamadık diye başımızı ellerimizi arasına alır düşünürdük tüm gün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın