• 41
    gözünü karartmış bir yönetimin varlığıyla, öyle bir mümkündür ki. yeter ki bedel ödemeye korkmasın birileri. zaten 30 milyon galatasaray taraftarının oylarına muhtaçlar. bu gücü kullanmayı yıllardır öğrenemedik.

    galatasaray'ın bulunduğu ligde konuşulan yayın ihale bedelleri komiktir. sadece biz ayrılsak seviye bulgaristan ligine düşer, üstüne bir de fener ayrılırsa hayırlı olsun nurtopu gibi finlandiya liginiz oldu.

    spekülasyonlar henüz "iddia edildi" seviyesinde de olsa hiçbir cümle beni bu ligin yayın değerinin 50 milyon dolar olduğuna inandıramaz. bugünkü haliyle bile hiç değilse yıllık 300-400 milyon euro bandında olması gerekiyor. doğru pr çalışması ile 1 milyar eurolara kadar çıkması da gayet mümkün. 10 milyon nüfuslu portekiz'in primeira liga'sı kadar olamayacak mıyız? kimse kusura bakmasın yapılmaya çalışılan şey şark kurnazlığıdır. düşük rakamları speküle edip, bir iki tık üstüne ihaleyi kapatmaya çalışıyor birileri.

    hal böyleyken büyük kulüplerin, hiç değilse galatasaray ve fenerbahçe'nin beraber hareket edip bu oyunu bozması gerekiyor. iki kulüp de elindeki gücü anlamalı. yeri gelirse çıkartıp masaya vurmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın