resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7867
    on numara oynarken "mevkisinde oynamıyor kardeşim bla bla..." şeklinde savunulan, kendi mevkisi sol kanatta oynarken de "on numara oynamasında ısrar etmeliyiz orda daha iyi abi bla bla..." şeklinde savunulan bir acayip futbolcu.

    insanların açık açık yazamadığı gerçekleri yazayım. bu adam bu. kapasitesi bu. maç başına zibilyon tane top kaybını stoper oynasa bile yapacak. kalenin ağzında ayağına top gelecek ve tavandan dışarı atacak. adam bu çünkü. yetenekleri, oyun aklı, mentali bu kadarına yetiyor. nerede oynadığı önemli değil.

    ligin en kritik maçlarından biri olan trabzon maçına çıkıyorsun, rakibin fenerbahçe lider ve bugün puan kaybetmiş, şu maçın en kötü 2-3 oyuncusundan birisin ilk yarıda. kimse kusura bakmasın ama böyle yıldız olmaz, büyük oyuncu hiç olmaz. kendisinde o star özelliği olsa ne yapar ne eder bugün maçın içinde olurdu. "arkamdaki bek öyle, yanımdaki 8 şöyle" vs. bahaneler de kabul edilemez. zamanında arda turan bu takımı sırtlarken arkasında marcelo yanında modriç mi oynuyordu? star oyuncu bambaşka bir şey. kerem'den star falan olmaz. bu adamın avrupa'ya 20m euro gibi bedellere satılacağına falan inanan varsa, elimde satılık marina var istanbul boğazında. mesaj kutumu yeşillendirsin bırakayım 1 milyon tl bedelle.

    yerli olmasa yerine adam bakacak herkes, bunu da kimse kendine itiraf edemiyor ama ben söylemiş olayım. ofsaytlar fora!

    (bkz: 21 ocak 2024 trabzonspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın