resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9586
    fenerbahçe 53 değil de diğer rakiplerimiz gibi 43 puanda olsa burada beton yetmez vs gibi övgüler dizilecekken yer yer eleştirilen hocamız. bu kadar rakibimize endeksli yorum yapılması beni hayal kırıklığına uğratıyor.

    şampiyonlar ligi gibi fizik ve psikolojik olarak yıpratıcı bir yerden minimum hasarla çıktık. oyuncularda fazla heyecan ve tecrübe eksikliği olmasa gruptan da çıkardık. kaçan golleri ben biraz da buna bağlıyorum.
    ligde gümbür gümbür oynayıp şampiyon olup ertesi sezon gelen geçenden 4-5 yiyip 0 çekip yarıştan erken kopan takımları son yıllarda çok gördük. biz bile üst üste ikinci şampiyonluğumuzda ligin ikinci yarısı sonlara doğru toparlayabilmiştik. rakiplerimiz galatasaray united ve bayern'den 4'er 5'er yer moral bozukluğuyla avrupa dönüşü de puan kaybeder diyorlardı ama avuçlarını yaladılar.

    üstelik tek rakibimize deplasmanda kalemize top gelmeden yenilmedik, ve hala şampiyonluğun en güçlü adayıyız. oynattığı oyun biraz sabır işi ve sıkıcı ama sonuç alma konusunda başarılı. 1-0 kazanabilmeyi bilmek çok önemli ve kendisi bu konuda uzman. umarım bu uzmanlığını avrupa liginde de sahaya yansıtır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın