resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9171
    zamanında gezi parkı olayları sırasında da buna benzer kulüplerin üzerinde baskılar vardı. o zaman ne ise bu zaman da aynı. ülkemizin bir kesiminde mutlak güç var. bunu nasıl adlandırırsanız adlandırın. ancak yargı ve siyaset iç içe geçmiş durumda. ülkenin en zengini bile icazet almadan hareket edemiyor. kimse kusura bakmasında bu söylemler bana çok şovenist geliyor.
    empatiden uzak, yönetilen şirketin ağırlığından bihaber gibi yorumlar görüyorum. bir kişinin tek sözüyle işin nerelere varacağını hesap edememek büyük bir kayboluştur bana göre. yaşamış olduğumuz karanlık dönemin sanrıları acı ve huzursuzlukla devam etmekte. bu süreç böyle gittiği sürece dursun onu demiş ali şunu demiş gibi kelimeler ve düşünceler vasıfsız kalacaktır.
    herkes biliyor ki bu gücün karşısında durmak imkansız.
    kimse kimseyi kandırmasın. ben de isterim çıkıp anarşist kelimelerle mutlak güç eleştirilsin. ancak buna ne tüzük ne de büzük müsaade etmez.
    dursun başkan iyidir kötüdür konusuna girmiyorum. tabağına ne konduysa onu yemek zorunda bırakılmıştır. belki siyasi düşüncesi bambaşkadır. ancak bazen ayıya dayı demek şart oğlu şarttır.
    bizler birer bireyiz ve oylarımız gizli. fakat büyük kulüplerin saf tutmaması gerekirken saflaştırılması da dursun'un suçu değil.
    bu bakımdan taraftar olarak bağımsız ve tarafsız kalmak kolay. ancak ülkenin en büyük spor kulübünün aksini iddia edip söylemesi farklı.
    daha çok şey söylenebilir de çok uzatmaya da gerek olmadığını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın