resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9162
    dursun özbek 2022 haziran ayında devletten florya arazisini paraya çevirme müsaadesi almayı vaat ettiği için seçildi. cebinden cüzdan çıkarıp sallarken de, riva projesini anlatırken de bu vaatleri gerçekleştirmesinin tek yolunun akp yetkililerinin ondan istediklerini yapmak olduğu apaçık ortadaydı. bugün de tam olarak vaat ettiği şeyi yapıyor, şaşılacak herhangi bir durum yok.

    başkanlık seçiminde bu adama oy verenler bu davranışlarını öngörerek verdiler, şimdi şikayet etmeye hiçbir şekilde hakları yok. ben oy verebilsem özbek'e oy vermezdim fakat galatasaray lisesi mezunu olmadığım için oy kullanma yetkim yoktu. dolayısıyla etki edemediğim bir konunun aktörlerinden biri kalkıp alnına ampul dövmesi bile yaptırsa bunun için üzülmem. galatasaray'ı ben yönetmiyorum, yönetenleri de ben seçmiyorum. izlediğim maçın dışındaki hiçbir şey umrumda değil.

    sonuçta kongrede dursun özbek yerine seçilecek eşref hamamcıoğlu da futbol şubesini rezil rüsva edeceği her yönden belli bir adaydı, benim açımdan o da hayırlı bir isim değildi. bu yüzden şahsi çözümümün bu insanlara ve yaptıklarına kefil olmamak olduğuna kanaat getirdim. saha içinde yapıldığını gözümle gördüğüm haksızlıklar hariç, ne dursun özbek ne de başka bir yöneticiyi savunmak için kimseyle bir tartışmaya girmiyorum.

    çünkü üç gün sonra utanacağımı biliyorum. ben çocuk muyum ki milyon dolarlarla oynayan işadamları için kendi şahsiyetimden şüphe ettireyim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın