• 294
    bunyesinde yasanan olayların "ayıp, ahlaksızlık, terbiyesizlik" olarak nitelendirildigi kulup.. escinsel olmanın ahlaksızlık ve ayıp oldugunu bizlere ogrettin ya sozluk, sagol..

    burada hic escinsel yok belki de, varsa da henuz haberimiz olmadı ve tanısmadık.. ancak bizler escinsel degiliz diye tercihi o yonde olanları da "ahlaksız" diye nitelendirmeyelim.. ben gulup geciyorum olaya, tercihtir, bir komplo veya saka yoksa isin icinde pique ve zlatan'ın tercihleri kendilerini ilgilendirir.. herkes bizler gibi karsı cinsi sevmek zorunda mı? hayır..

    dunyanın cok buyuk bir cogunlugu heteroseksuel olabilir ancak homoseksuel olmak ahlaksızlık olmamalı, terbiyesizlik olmamalı, ayıp hic olmamalı..

    benim hic escinsel arkadasım olmadı, tanıdıgım da yok sanırım, varsa da bilmiyorum ama boyle bir arkadasım veya tanıdıgım biri olsa yadırgamam kendi tercihidir der gecerim..

    hani diyoruz ya "biz normaliz, onlar gay" diye, onlar icin de kendileri normal bizler baskayız.. bu acıdan hic bakamıyoruz olaya degil mi? ya biz azınlıkta olsaydık? biz kendimize "normal" diyerek onları ayırıyoruz toplumda, bu yetmezmis gibi ne oldugu belli olmayan bir olay sonucunda hemen ahlaksız damgasını vuruyoruz adamlara..

    sonra ozgurluk, sonra hosgoru.. he canım, dogru, haklısın.. he.. evet.. en cok sen biliyorsun ahlaksızlık bu, terbiyesizlik bu, boyle cag dısı bir sey olmaz..

    ben nasıl kız arkadasımla mutlu olabiliyorsam onların da kendi cinslerinden bir arkadasıyla mutlu olma hakkı vardır, ahlaksızlık denen sey barcelona'da olanlar degil o olanları ahlaksızlık diye nitelendirmektir aslında..
App Store'dan indirin Google Play'den alın