• 34873
    10 ocak 2024 fenerbahçe konyaspor maçında rakiplerin fenerbahçe’ye ve bize karşı oynadığı oyunlar gözler önüne serilse de bitiricilik konusunda sıkıntılı olduğu es geçilmemeli. 7 ocak 2024 galatasaray konyaspor maçında kerem 3 net, zaha 1 net, mertens 1 net gol kaçırdı. bunları atınca aynı skoru elde ediyorsun.

    aynı şekilde her ne kadar sakat olsa da icardi’nin sezon öncesi fazla kiloları, tatili, sonra sakatlığıyla birlikte antremanlara çıkmaması ne yazık ki göze batmaya başladı.

    bu sezon 2010-2011’den daha kirli bir sezon gibi duruyor, rakip takımlar, hakemler, tff, medya, yayıncı kuruluş herkes el birliğiyle fenerbahçe’nin şampiyon olması için çalışıyor. bizim yönetim de anlaşılan siyasi baskılarla susturulmuş vaziyette.

    ligin ikinci devresi çok su kaldırır kaldırmasına da sağ-sol bek, ortasahada net 11 oyuncu transferi gerekli. torreira’yı yedekleyecek adam gerekli.

    ziyech, davinson, boey, icardi oynamıyor, umuyorum ki altından bir şeyler çıkmaz. çünkü takımının haklarını savunamayan bir yönetime güvenmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın