resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3085
    bi emre akbaba bir de bu kardeşimiz. galatasaraylı olmasının takım için ekstra bir katkısı varmış gibi sürekli bu özelliğinin ön plana çıkarılıp gelmesi istenmesinin bir epistemolojik kopuş olduğunu düşünüyorum.

    genoa istemedi geri gönderdi dense kabulleneceğim de bu arkadaşa dilenmek de nedir? fener ve marsilya maçı dışında ne oynadı neyini beğeniyorsunuz. yarım metre top süremez, çevre kontrolü yok, şut atamaz, gol ile adı yan yana bile geçmez, yanındakine pas atamaz, sol ayağına alıp topu birkaç kez dürtmeden hiç bir şey yapamaz. böyle bir oyuncudan orta saha oynamasını istemek de akıl tutulması. bir de sözlükte ağırlıklı olarak, eleştiren, gelmesini istemeyen kişiler futbol cahili ilan ediliyor. tamam kendi adıma çok bildiğimi iddia etmiyorum ama berkan'ın ne iyi ne de verimli ne de fiyat/fayda oranı bakımından iyi olmadığını bilecek kadar futboldan anlıyorum.

    artık kendisi gelecek yapacak bişey yok. üzgünüm berkan kardeş, senin şahsına veya karakterine bir lafım yok. efendi sevdiğim birisin ama bizim takımda olmanı istemem. hiç ümidim olmasa da umarım öyle bir performans gösterirsin ki bana laflarımı yedirirsin de hakkını yemişim diye entry girerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın