• 718
    2009-2010 sezonundaki başarısızlığın sebebini bir türlü bulamayan taraftar kitlesidir.

    adnan polat ve yönetimi harika iş çıkarmıştır çoğu kişiye göre. dünya çapında bir hoca, dünyaca ünlü oyuncular getirmiştir. stad bitmek üzeredir, şirketleşmeye adım adım yaklaşılmıştır. en kritik anlarda, kritik oyuncuları değiştirme cesaretini göstermiştir.* e peki ya sportif başarı ?

    frank rijkaardın da eleştirilme durumu olamaz çoğumuz için. takıma, sezonun başında gelmiştir, yani bu ekip onun ekibidir, fakat sezon sonunda takımın kadro darlığından yakınmıştır. çoğu taraftara göre mustafa sarp-mehmet topal-ayhan akman-barış özbek gibi oyuncularla orta saha kurgusu kurulamaz, yani rijkaardın bir günahı yoktur aslında. kadroda sürüyle kanat oyuncusu varken, orta saha yerine gioyu alan benmişim gibi..

    elano candır, belki pozisyonunu daha bulamamıştır taraftarlarımıza göre. kewell zaten ilahtır. ocakta gönderilmeyip, takımın yarım da olsa en azından varolan forvet iyi ki gönderilmiştir uğruna. varsın 4 ay oynamasın, varsın çıkıp dünya kupasına iyi hazırlandım, 2-3 maçta da oynarsam süper olacak deyip bizi sallamasın, önemli değil. bize bir gülsün yeter..

    taraftar olarak biz zaten müthişizdir. başımızdakiler tarafından inanılmaz yönetiliriz. en kritik anlarda sen var ya seni söyleriz, italyan asıllı berdan mardini gibi bir galatasaraylıyı anarız. bağımsız oluşumumuzdan bir kısım, en kritik maçta toplu olarak kombinelerini satar, ama olsun, gelenler bağırsaydı ama, değil mi ?

    bu başarısızlık ortamı, daha da kafamızı karıştırmıştır. fenerbahce şampiyon olmasın diye bursaspora yatmamız gerektiğini söylemeye cüret edebileceklerimiz bile vardır aramızda. anti fenerbahcelilik, galatasaraylılıgın önüne geçmiştir resmen. yeni sezon kritikleri yapılması gerektiği yerlerde, rakibin türkiye kupasıyla falan uğraşılır olmuştur her platformda, bize neyse..

    bu satırları, bu sezon takımına karşı tüm vecibelerini yerine getirmiş bir taraftarın ferahlıgıyla yazıyorum. kesinlikle hocamız başımızda kalmalıdır, cok büyük bir oyuncu revizyonuna gidilmemelidir, başkanımız da başımızda kalmalıdır. bunların hepsine katılıyorum.

    ancak, bu kadar iyinin içinde, başarı neden gelememiştir o zaman ? işte galatasaray taraftari olarak zaman, bunu tartışmanın zamanıdır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın