resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3047
    son oynadığımız (bkz: 7 ocak 2024 galatasaray konyaspor maçı)nda da gördük ki, atağa çıkarken kaptırdığımız toplar kalemizde büyük tehdit oluşturuyor. kimimiz torreira vs yoktu diyecek belki ama torreira'nin her maç oynayacağının garantisini kim verdi! adam allah muhafaza bir adale sakatlığı yaşasa dükkan kapatacagiz belki de. bu yüzden berkan' in varlığı, sezonun kalanında 5-6 maça çıkıp torreira'yi dinlendirme fırsatı dahi verse, bizim için çok büyük kazanç olacak.

    bazılarımız çarşaf çarşaf transfer listesi yapmış, o gitsin bu gelsin diye de, hangi parayla, hangi kadroyla yapılacak onu düşünen yok. düşüncemin arkasındayım hala. (bkz: #3806977) devre arası,kolay kolay hiç kimse iyi oyuncusunu üç paraya sana satmaz. daha 2023-2024 yaz transfer döneminde oyuncu alabilmek için cl gruplarına katılımı garantilemeyi bekledik. limit mevzusu yüzünden bonservissiz oyunculara yöneldik. angelinho'yu bile gönderemiyoruz ki kadroda yer açalım. üstüne lisans cikartmadigimiz luyindama var daha. zaniolo'nun akıbeti belli değil henüz. aston villa kendisini almasa dahi başka kulübe transfer olacaktır düşüncesi hakim ama onun da garantisi yok. sergio oliviera'nin lisansını donduracagimiz düşünülüyor. bu da bize +1 yabancı oyuncu transfer hakkı veriyor. istenilen bölgeler 8 numara, 10 numara ve sol bek. hangisine alalım bu +1'i?

    2024-2025 sezonunda yabancı sayısının 12'ye düşeceği söyleniyor. gelecek adına daha doğru ve isabetli bir planlama yapmak isteyen yönetim bu ara transferde elini kolunu bağlamak istemeyecektir.

    o yüzden berkan'in dönmesi son derece isabetli olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın