resim
David de Gea Quintana
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:33
Boy:1.92
Uyruk:İspanya
  • 294
    manchester united tarafından senelik 19.5 milyon sterlin(22.5 milyon euro) maaş verilen kaleci, daha iyi açıklamak gerekirse haftalık 375 bin sterlin(435 bin euro). gideceği takımdan da benzer ücretler istediği için hala boşta ve kendisi parasının da adamı değil uzun süredir.

    son senesi muslera'nın bu senesinden iyi olmayan 7 ayır kulüpsüz ve antrenmansız kaleci, ayakları muslera'nın yarısı kadar bile yoktur, hata potansiyeli muslera'nın bir 10 katı falan vardır, her sezon 20+ hatalı gol yer ama tutturduğu zaman da dünyanın en iyisi gibi takılır sahada. manchester united taraftarı kendisinden nefret ediyor çünkü de gea her sene en az 10 maç united gibi bir kulübü yakıyordu, son 4 senesi korkunç bir performans verdi.

    muslera'nın 2.5 milyon maaşına takılıp deliren galatasaray taraftarına 10 milyon maaş alıp sıçıp batıran kaleci şoku yaşatabilir, maç izlemeyen futbol severlerin en sevdiği kalecilerdendir çünkü çok kurtarış yapar ama futbolu izleyen, premier ligi takip edenler için de gea kötü olmasa da dengesiz kalecidir ve asla takımında istemez izleyenler. devamlılığı olmayan bir kaleci hiçbir şeydir ve de gea dünyanın en dengesiz kalecilerinden. geçen sene sevilla ile oynanan maçtan sonra manu kariyeri bitmişti ama devre arası yedek olarak almayı düşünüyorlar ilginç şekilde, de gea da daha fazla para veren kulüp de bulamaz büyük ihtimal ve yedek olarak geri döner manu'ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın