• 942
    çok kötü geçirdiğimiz transfer dönemi, bunu o dönem de yazdık ancak taraftarın geneli sarhoştu. geçtiğimiz sezondan kalan icardi ve kaan'ı dışarda bırakırsak alınan 12 futbolcudan davinson sanchez dışında faydalı transfer yok.

    en kritik bölgelere (8 numara ve sol bek) alınan futbolcular: angelino, nbombele, demirbay. demirbay yerli olduğu için kulübede kalsa sorun teşkil etmez ama diğer ikisini bugün göndersek taraftar bayram eder.

    kanatlara alınan dolgun maaşlı zaha ve ziyech'in toplam gol katkısı kerem aktürkoğlu'ndan az. bu ikisini arabistan'a itelesek kimse de ya durun napıyorsunuz demez.

    tete 21 maç toplam gol katkısı 3, yaşı genç brezilyalı diye sabredersin. ama yunus akgün'den herhangi bir artısı var mı bu adamın? yok. yunus bedavaya oynuyordu bu adam 2.8 milyon euro maaş alıyor.

    neresinden tutarsan tut çok kötü bir transfer dönemi. tabii ki bu erden timur'a yazar. yaptığı iyi işlerden dolayı aldığı gazla birlikte takımın maaş yükünü arttırdığı ancak verimi düşürdüğü bir transfer sezonu yönetti. çıkıp bunun sorumluluğunu da alacaktır elbet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın