resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9430
    galatasaray'ın mevcut teknik direktörü. oynattığı futbol geçen senenin gerisinde. bu sene oynadığımız futbol olarak 3-4 maç dışında(ikisi bayern maçları hakkını ödemek lazım) bu takım futbol namına sahaya pek de bir şey sunmadı. oynadığımız oyun belli değil, pres yapıp topu hızlı kazanarak çabuk hücum yapacağız diyoruz ama bunun birkaç defa dışında pek işlediğini görmedik. diyelim ki lig takımları kapanıyor, e lig takımları zaten yıllardır kapanıyor, yeni bir olay değil bu. bunun bir şekilde çözümünü düşünecek ayları, yılları oldu kendisinin. her maçta aynı şeyi izlemek beni yavaş yavaş sıkmaya başladı. lig takımlarına karşı belirgin bir oyunumuz yok, topu çevir ortala icardi kafa vurursa gol yoksa vay halimize. sağolsun ziyech arada insiyatif alıp bombalıyor da belki bir şeyler çıkıyor oradan. sözün özü bu şekilde gitmez hocam, bu şekilde lig de gitmez avrupa da. bir yerde tökezlersin. kalemize isabetli şut çekemeyen fenerbahçe ligde hakemiyle de olsa maçları izlerseniz tehlikeli gelebiliyor. biz gelemiyoruz çünkü oturtmak istediğimiz asıl oyun planını kapanan takımlara karşı asla uygulayamıyoruz. bununla ilgili en büyük üzüntüyü de zaten 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçında yaşadık.

    hoca bu şekilde devam ederse bir noktadan sonra okan hoca kadroya yetersiz geliyor derler, kadroya bir sol bek bir orta saha aldın mı takımın hepsi zaten premier league topçusu oluyor ki öyle alt sıraları kovalayacak kadro falan da olmaz bu kadrodan(angelino var ama saymadım kendisini yollar ayrılacak diye). hocanın koltuk eğer bir şeyleri oturtmazsa kafasında, gidici bence. bu takım bundan daha iyisini oynamalı, oynadı da zaten ama süreklilik yok. süreklilik yok derken de 1 maç iyi 1 maç kötü değil, sezonun %20'sinde iyiyiz desek kalanında net bir galibiyetimiz yok. galibiyet almak tabi önemli, sonuçta tabelaya 3 puanı almak amaç, ama bu ne kadar böyle gidecek. bir yerde elbet tıkanacak bu çark. tıkanmaması için çözüm lazım. aksilikler de olmuyor mu, oluyor ona laf yok zaten her şey hocaya kesilemez, ama takım ile oyun uyumlu değil belli. bağıra bağıra alarm veriyor takım bu şekilde lig gitmez diye. bakalım hocanın reaksiyonu ne olacak, umarım okan hoca bir çare bulur ya da sisteme uygun oyuncu alarak kadroda belirgin değişiklikler yapılır. şahsi fikrim hücum bölgesinde icardi dışında herkes gönderilebilir bence. yerlerine sisteme uygun kaliteli isimler gelecekse daha uygun olacaktır hoca eğer 4-2-3-1 ve pres oyununda ısrarcı olacaksa. belki de zaha formunu yakalarsa bu sözlerin hepsi taca çıkacak ve transferler de belki hocanın isteğine tam uygun yapılmadı, o da artık yönetime yazar, kendisinde kabahat aranmaz o senaryoda.

    edit: aynen saygıdeğer yazarlar, biz çok iyiyiz, harika oynuyoruz, bizden de iyisi yok, renklerimiz sarı lacivert ve bu entry de antu entrysi. bu mükemmel futbolla da kesin şampiyon olur avrupa kupası alırız gönülden inanıyorum pollyannacı yazarlarımıza. bu oyunla biz hiçbir şey alamayız sayın arkadaşlar üzülmenizi istemem ama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın