• 83
    (bkz: attack on titan)

    uzun zamandır izlemek isteyip de başlayamadığım bir animeydi. final yaptığı haberini almamla beraber oturdum izledim. kaliteli bir anime olmakla beraber son sezonunun fecaat olduğunu düşünüyorum. daha iyi bağlanabilirdi konu. yine de izlemenizi tavsiye ederim.

    (bkz: jujutsu kaisen)

    ilk sezonu ne kadar iyiyse ikinci sezonu da bir o kadar kötü. özellikle görsel kalite fazlasıyla düştü, mappa'ya yakıştıramıyorum ikinci sezon animasyonlarını. hikaye ilerleyişi de kötü, vasat bir anime halini aldı ne yazık ki.

    (bkz: vinland saga)

    çok fazla övüldüğü, önerildiği için başladım. birinci sezon bitti. çok çok iyi mi? değil. daha çok karakter gelişimlerine, psikolojiye yönelik bir anime. intikam animesi gibi gözükse de aslında değil. ama görselleri iyi, sağlam karakterler barındırıyor, tarih sevenler (özellikle vikinglere merakı olanlar) animeden keyif alabilir.

    (bkz: demon slayer)

    takip ettiğim bir diğer anime, yeni sezonunu bekliyorum. çok derin, farklı, hikaye açısından çok enteresan bir anime değil. iblis, avcı temelinde çok anime var çünkü. ancak karakterler güzel, sıkmıyor ve inanılmaz iyi animasyonlara sahip. hatta animasyon açısından daha iyi bir anime olduğunu düşünmüyorum.

    en sevdiğim ve izlerken keyif aldığım anime ise hunter x hunter, hiçbir animeden aynı tadı alamadım. onun da bildiğim kadarıyla mangası devam ediyor ancak animesi yıllar önce noktalandı. izlediğim başka animeler de mevcut ancak birinci sıramda bu anime var.

    sizin de tavsiyeleriniz olursa sevinirim, yeni animeler izlemek istiyorum çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın