• 198
    solda zaha, ortada mertens, sağda tete ile çıkmamız gereken maç.

    kerem solda oynasa bile maç içerisinde ortaya kayıyor, dolayısıyla sol kanadımız bomboş kalıyor. osai, irfan kanadını bir tek barış ile kaldıramayız, angelino ve kazımcan ise barış’ın bile gerisinde.

    kerem 10 numaraya geçince de altı pas içerisinden en az 2 gol kaçırıyor, bu maç direk rakiple oynuyoruz, 6 pastan gol kaçıracak lüksümüz yok. hücum preste mertens çok daha iyi yönlendiriyor takımı. fenerbahçe hem defansta hem de ortasaha da sıkıntılı. hücum presi iyi yapabilirsek çok pozisyon buluruz.

    fenerbahçe’nin yapabileceği tek şey ilk 15 dakika taraftar desteğiyle gol bulmak. bu sürede hakemi de baskı altına alacaklar. akan oyunda kolay kolay gol yiyeceğimizi düşünmüyorum. ceza sahasında szymanski, crespo ve osai gibi sahtekarlara dikkat etmeliyiz. ayağını bizim oyunculara takıp penaltı alabilirler.

    sağ kanatta ise kesinlikle ziyech olmamalı. ne psikolojik olarak bu maçı kaldırabilir. ne defansa yardım eder ne de hücum pres yapabilir. karakter olarak belhanda’ya çok benziyor. kırmızı kart yiyip bir çuval inciri berbat edebilir.

    en güvendiğim isim ülkenin her bölgesinde, farklı takımlarla fenerbahçe’yi tokatlayan okan buruk. hocam fener’in bütün formüllerine çalışmıştır, yeter ki sahada uygulayabilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın