resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8370
    kendisine top getiremediğimiz sürece skor katkısı görece düşük kalacak yıldızımız.

    sol bekte sağ ayaklı barış alper oynuyor. topu içeri gönderebilmesi için içe kat eder pozisyonda olması veya topu çekmesi lazım.
    sağ bekte tüm teknik becerisine, ayak çabukluğuna, temposuna rağmen en iyi olduğu şey topu içeri göndermek olmayan sacha boey oynuyor.
    sol kanatta kendisiyle çok iyi anlaşan kerem oynuyor. ancak kerem de genelde oraya verkaçlar ile geliyor.
    sağ kanatta ziyech veya tete oynuyor. tete sol ayaklı bir futbolcu, ziyech de öyle. ziyech genelde uzaktan içeri çekip top gönderiyor.

    takımda bir tane dahi topu çalımla değil, çeviklik ve çabuklukla öne dürtüp içeri yerden-havadan top gönderecek futbolcumuz yok. yahu en önemli özelliği orta ile asist yapmak olan angelino bile bu özelliğini bizde gösteremedi.

    senaryo basit. sağdan x bir futbolcu topu düretecek, içeriye yerden/diz hizasında/havadan top gönderecek. oyun sağdan veya soldan zor genişliyor. genişletmek için iki beki ileri atmak zorunda kalıyoruz, kontra yiyoruz. orta sahada tutucumuz yok. takım maçları kalitesiyle veya temposuyla kazanıyor maçına göre.

    çok basit bir organizasyondan bahsediyorum. sola torreira-oyun kurucu-bek ve kanadın yerleştiği bir atakta sağa topu hızlı bir geçişle veya uzun topla taşıyıp, topu dürtüp, içeri top kesmek. samimi söylüyorum futbol basit şeyleri maksimum sayıda doğru yapma sporu. denk güçlerin maçlarında da özel beceriler veya özel hazırlıklar devreye giriyor.

    çok değil, bir tane galatasaray dönemi sağ kanat garry rodriguez bu takıma sınıf atlatır. orta sahaya da çok değil, bir tane kendi görevini 7/10'luk yapacak oyun kurucu ihtiyacımız var. erden timur ve futbol aklımız umarım bunları çözebilir. aslında çözmüşlerdi, sağ kanat zaha-orta saha ndombele bu işlere hayli hayli yetmeliydi de kumar tutmadı. güvenli oyunla umarım yine kazandıracaklardır bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın