• 102
    nihayet önümüzdeki maçtır. şahsen çok endişeli değilim. bunun 2 ana sebebi var: hocaya, takıma güvenim ve baskı altında olan tarafın fenerbahçe olması.

    biz buraya gelirken çok daha sıkıntılı bir süreçten geçtik. daha sancılı bir kadro mühendisliği, daha istikrarsız performanslar ve tabii ki şampiyonlar ligi yıpratıcılığı. buna rağmen kadıköy'e fenerbahçe ile aynı puanda geliyoruz. açıkçası ben fenerbahçe taraftarı olsam bu maça en azından 4-5 puan önde gelmeyi beklerdim, şu şartlarda huzursuz olurdum.

    bu sadece mevcut sezonun getirdiği durum. bir de genel bir tablo var. rakip yönetimin üzerindeki baskı, rakip taraftarın üzerindeki baskı ve pamuk ipliğine bağlı psikolojisi, rakip hocanın üstündeki baskı. ismail kartal zaten dokunsan ağlayacak durumda. şu maçta olası bir kötü gidişatı düzeltme ihtimali yok, kontrolü anında kaybedecektir işler ters gittiğinde.

    yani kısacası şunu diyorum: biz burada yenilsek üzülürüz, tadımız kaçar ancak devam ederiz. yer yerinden oynamaz. kazanırsak fenerbahçe komple dağılabilir. yönetim ve teknik ekibin zaten ensesinde duran bir top var, her puan kaybında o top patlıyor. üstüne bir de içerde bize yenilirlerse çok ama çok büyük kırılma yaşayabilirler. taraftarda zaten geçen senenin anıları taze. işler kötü gitmeye başladığı an o film gözler önüne gelecek ve stadyum bizim lehimize dönecek. bütün bunların üstüne fred'in olmaması da çok ciddi bir psikolojik kırılma yaratacaktır fenerbahçe cephesinde.

    bizde ise çok daha rahat bir yönetim ve teknik ekip var. bu maçları geçen sene oynadılar, güle oynaya çıktılar. okan hoca zaten ekstra seviyor fener'i. yine gerekeni yapacaktır allah'ın izniyle. umarım ortada macera aramadan kaan-torreira ile başlarız. tek düşüncem sol bekte kimin oynayacağı zira barış, karagümrük maçında pek iyi sinyaller vermedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın