resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9266
    bu sene şampiyonlar ligi ilk maçında kopenhag’ı ilk yarıda 5lik yapacak pozisyon bulduk. atamadık. 2-0 geriye düştük. (tuhaf şekilde kötü oynarken beraberliği yakaladık. )

    2. maç manchester maçı. 2 kez geri düştük. sonuç olarak 3-2 kazanmayı bildik. belki 2 tane daha atabilirdik. bayern maçları hepimizin malumu. ilk maçta bayern’e tarihi hezimet yaşatacak kadar pozisyon bulduk. sonra kalitelerinden dolayı geldikleri gibi attılar geçtiler.

    4. maç bayern maçı yine çok iyidik. öne geçecek pozisyonları bulduk. hatta kritik ofsayt kararı ile golümüz verilmedi. e yine öne geçsek belki çok başka bir maç oynanacak ve bayerni yenicez ya da berabere kalacağız.

    5. maç manu maçı evimizde. çok iyi değildik ama rezalet de oynamadık. evet hakim ziyech gerçekten sihir yaptı beraberliğe getirdik maçı. yine atamadığımız pozisyonlar çoktu. hakem berbattı.

    6. maç kopenhag deplasmanı. kazanmaya ihtiyacı olmayan, gerçekten iyi çalıştırılmış(fiziken) bir takıma karşı bulabileceğin kadar pozisyon bulduk. kopenhaglı oyuncular gerçekten hep son anda müdahaleler, kritik dokunuşlar yaptı. tabii buna tamamen şans diyemem bu onların ne kadar konsantre olduğunu gösterir ama tek bir hata yapsalar cezayı kesecektik. ufacık bir hata bile yapmadılar.

    kısacası gruptan çıkmayı hakedecek futbolu oynadık. şamp ligi favori takımına kök söktürdük, ingiltere’nin en büyük takımı 10. dakikadan itibaren zaman geçirmeye çalıştı, kaliteli ayaklarımızla döşedik geçtik anadolu takımına benzettik.

    hayal kırıklığı olan nokta bizim gruptan çıkamamız değil de sanki kopenhag’ın çıkması gibi oldu. ya da bana öyle geliyor.

    günün sonunda okan buruk, ligde ve avrupa’da gerekeni yapmıştır. yapmaya da devam etmektedir. ortada büyük eleştiriler getirecek bi durum yok. ahlar vahlar edecek bi konumda da değiliz. okan buruk, çok büyük başarılar elde edebileceğimiz oyun aklını bence göstermeyi başardı. üstüne koya koya gidecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın