resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9258
    (bkz: 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçı)

    hoca ile ilgili en büyük üzüntüm maç sonu açıklamalarında sanki iyi oynamışız gibi açıklamalar yapması.

    yok 40 kere ceza sahasına girmişiz, yok 22 tane şut çekmişiz.
    allah aşkına hocam ne şutu çekmişiz, benim aklıma gelen net bir pozisyon bile yok.

    fatih terim hocamız da son yıllarında bu hataya düşüyordu mesela, hatta "bizim güçlü bir oyun planımız var" gibi bence son derece komik ve bir o kadar da distopik bir demeç vetmişti.

    senin en çok takdir ettiğim yanın "hatalarından ders çıkarmak" ancak bunu yapabilmek için hatalıydık, kötüydük diyebilmek gerekiyor, bu çok büyük bir erdem.

    galatasaray futbol takımı'nın açık oynayan rakiplere karşı presle hata yaptırarak geçiş hücumu ile gol atmak ve kapanan takımlara karşı da bam güm orta yaparak gol aramak dışında başka bir planı yok maalesef.

    ligde kadro kalitesi ile bir şekilde ilk 2 içinde kalırız fakat amaç avrupa'da ilerlemek ise bir şekilde set hücumu'nu takıma öğretmen lazım hocam.

    açık oynayan takıma karşı kaan ayhan, lucas torreira ve kerem aktürkoğlu ile oynuyorsan kapanan takıma karşı da bari sergio oliveira, kerem demirbay ve dries mertens ile oyna; en azından bu adamlar merkezden oyun kurma ve cezasahasına koşu anlamında üstteki üçlüden daha farklı bir şeyler yapabilir sahada.

    her maça aynı kadro, diziliş ve taktik ile çıkmak zorunda mıyız?
    kapanan çaykur rizespor'u, pendikspor'u bile açamayan üstteki üçlünün kapanan bir kopenhag fc takımını açabileceğine nasıl inanıyorsun?

    aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek saçma oluyor.
    umarım bu hatalarından ders çıkarır ve benzer senaryo ile karşılaştığında farklı oyuncuları ve taktiği deneyerek sonuç almaya çalışırsın.

    galatasaray taraftarı olarak biz sana inanıyoruz ve güveniyoruz.
    oyuncularla birlikte sen de gelişiyorsun, gelişeceksin.
    yeter ki hatalarının farkında ol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın