resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9188
    yanında 112 entry sayısını görünce istifa ettiğini düşündüğüm hocamız. ama derhal istifa etmeli bence, 13. olan takımı alıp belki de süper ligde tarihinde ilk defa hakeme rağmen şampiyon olmuş rekorlar kırmış, şampiyonlar ligi gruplarında yıllar sonra hayal kurmamıza vesile olmamış bugüne kadar galatasaray kariyerinde bilmiyorum ama muhtemelen tarihin en yüksek puan ortalamasını yakalamamış, yıllar sonra seyircinin sevdiği koşa koşa ekran başına geçerek seyrettiği galatasaray futbolunu tekrar oluşturmamış gibi bugünden tezi yok istifa etsin derhal.

    sen kötü hocalık yaptın hocam kusura bakma milletin dörder dörder diye taşak geçtiği takım varken bayern gibi manu gibi ne idüğü belirsiz takımlara karşı canavar gibi top oynattın hepimizi hop oturup hop kaldırdın ya kötüsün hocam malesef.

    zaten erden timur'da bırakacakmış artık torentler, riekeringler gibi inanılmaz vizyon sahibi birilerinin 3 sene önceki yardımcı hocalarına takımı emanet edip tekrar o eski özlenen kaos dönemine girelim.

    bizim taraftar ne zaman öğrenir acaba kantarın topuzunu kaçırmamayı, ne zaman öğrenir acaba bu iş insan işi ayrıca karşında da rakip var onlarda performans gösteriyor e haliyle bazen başarısızlık olacak ama öyle ayarsız eleştiri yapılıyor ki yanlış olana yanlış diyemez olduk bu ayarsız eleştiri kültüründen ötürü. kusura bakmayın da galatasarayda eleştiri kültürü vardır ama o eleştiri bu yapılan değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın