resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9250
    eleştirileceği birçok konu vardır ve eleştiriliyor da zaten lakin bu sezon istediği hangi hamleler yapıldı ciddi şüphelerim var. takımın eksikleri belli iken hiçbir hamle yapılmadı. şampiyonlar ligindeki grup maçlarını geçen sene takıma stoper rotasyonu için transfer edilen kaan ayhan ile oynamak zorunda kaldı. bir tane oyuncu bu takımın çehresini ciddi şekilde değiştirebilirdi ama alınmadı. elinde ne varsa onu kullanmaya çalışıyor.

    zaha'yı hocaya sorsan der ki alabiliyorsanız zaha'yı tabii ki alın ama bana önce orta sahamı getirin. bunu dememe ihtimali yok bence. zaha'yı kim istemez? oyuncuyu 2-3 maç izlesen ağzının suyu akar ki deli gibi eleştirilmesinin nedeni de bu adamın güçleri çekilmiş gibi sanki sahada babel'i izliyoruz hissi var.

    tete. daha öncede yazmıştım. hocaya rashica mı tete mi diye sorsalar bu soruya hiç düşünmeden rashica der. çünkü onun oynatmak istediği oyuna uygun oyuncu rashica. bence tete'den de iyi oyuncu zaten. yönetim ise tete'yi uygun görmüş. bunda da yanlış bir şey yok transferlerin tamamı da hocaya bırakılmaz. bir fırsat görülmüştür, daha iyi olacağı öngörülmüştür ve hamle yapılmıştır. hocalarda transferlerde hata yapabiliyor çünkü. okan buruk'ta angelino konusunda yanıldı mesela. çok istedi ama hem takıma uymadı hem de hoca uygun bir rol sağlayamadı oyuncuya.

    ziyech. gayet iyi oyuncu. set oyununda yaşadığımız sıkıntıları çözebilmek adına yapılan bir hamle. ama oyuncuda sakatlık sorunları var belli ki. hoca keyfinden oynatmamazlık yapmıyor ki. oynayabileceği süre belli ve dikkatli kullanması gerekiyor. yoksa ziyech varken tete'yi oynatmak mantıklı bir iş değil. ama oyuncu bir var bir yok.

    hal böyleyken okan buruk'u fazlasıyla eleştirmeyi doğru bulmuyorum. eleştirilmesi gereken yerler yok değil geriden oyun kurma, saha yerleşimi, set oyunu vs. var yani eleştirilecek yanları ama istediği oyuncular da alınmadı. takım göz göre göre eksik bırakıldı. eldeki oyunculardan verim almak hocanın işi ama sende hocanın işini kolaylaştır zahmet olmazsa. şampiyon hoca çünkü. şu takımı yabancı bir hoca şampiyon yapsa ve istediği oyuncular alınmayıp orta sahası bomboş bırakılsa görürdüm o zaman yönetimi. belli ki okan buruk bizim çocuk diye bazı şeyleri de alttan alıyor. keşke almayıp sesini daha fazla çıkarsaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın