resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9185
    her maç öncesi ben oyuncularıma güveniyorum kısmını artık düşünmesi gerekiyor. ne olması gerekiyor güveninin kırılması için.
    tete aşkın nedir, zaha konusunda neden bu kadar diretiyorsun? futbolcu mu yok kulübede? kerem sevdasını anlatmıyorum bile...

    iyi bir teknik direktör olabilirsin, olacağına inanabilirsin o yüzden oyuncuları son anlarına kadar tutuyor olabilirsin ama olmayınca da zorlamanın alemi yok.

    şimdilik kendisinin kredisi var taraftarda ama bazı şeyleri görmesi için acaba ne olması gerekiyor.
    bunları şampiyonlar liginden elendik diye demiyorum, ama aynı hataları avrupa ligi'nde de yaparsak sonuçlar aynı olur. açık oynayan takımlara karşı sorun yok ama kapalı oynayan takımlara ne yapacağız? gerçi açık oynayan takımlardan bayern'e iki maçta da yenildik iyi oynamamız bir şey değiştirmedi sadece adamlar dünya devi yenmemiz sürpriz olacaktı ama sonuçta final ya da yarı final ya da çeyrek final bir şekilde bir dünya devi ile karşılaşacaktık.... m.utd zaten en kötü dönemi, birinde yendik birinde berabere kaldık.

    kadroya bakınca muhteşem diyorsun ama 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçıtakımını yenemedik, kimse kusura bakmasın tete'den medet umduk, kerem hiçlere oynuyor, zaha yerlerden kalkmıyor sonucu hep beraber dün gördük.

    sanırım oyunculara güvenden çok artık gerçekleri görüp ona göre bir reaksiyon alması gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın