resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 9231
    son dönemde icardi ve zaha'nın yönetiminde-hazırlanmasında-dinlendirilmesine-iknasında biraz zorluk yaşadı. 2 kişi eksik oynarken dünyanın en iyi taktiğini de çizseniz sahaya yansıtamazsınız. bazen yıldızlara güvenip alan açıp onlarla yükselmek gerekir. ama bazen zor kararlar verip takımın bütünlüğünü, onların önüne koyabilmeyi bilmemiz lazım.

    hocanın önü parlak, avrupa'da kendisinden ve takımdan bahsettiren, başımızı dik yürütebilecek bir oyun oynattı. oyuncu yönetimi noktasında bugüne kadar toleranslı stili verimli olsa da son düzlükte ters tepti diye görüyorum. bunlar üstüne düşünüp derslerini çıkaracak olgunluk ve gelişim motivasyonunda bir insan.

    mücadelesine, başarısına, azmine çok saygım var. italya orta sıra takımlarından teneke bağlanarak gönderilen kaan ayhan orta sahasıyla ölüm grubunda iyi bir performans gösterdi, ligde bütün pisliklere rağmen yarışın içindeyiz. ben senden razıyım hocam.

    ama artık neşter zamanı geliyor... performans ve fizikalite sıkıntısı yaşayan isimleri kadro dışı bırakmak anlamında değil ama dinlendirmek tarafında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın