• 29
    kopenhag'lı oyuncular rakibe hakeme çaktırmadan faul yapmayı çok iyi beceriyor. bu hareketleri kritik pozisyonlarda rakibi bozuyor ve hakem oyna devam diyor. çok ince bir işçilik bu. grup maçlarının hepsinde yaptılar. kritik "dokunuşlar" yapıyorlar. buna dikkat etmeliyiz.

    ve kalecileri... bence en zayıf yanı yakın mesafede yerden göğüs hizasına doğru yükselen şutlar. karşı karşıya pozisyonlar gibi. topun yerde olduğu pozisyonlarda kendini yere yakın hazırlıyor ve bel hizası ve aşağısına gelen şutları kurtarma ihtimali yükseliyor. bu konuda başarılı. ama kendini yere yakın hazırladığı için top yerden istemediği yere yükseldiğinde aşağıda kalıyor. bu yüzden yerden şutlar yerine tavana asmaya çalışmalıyız topları benzer pozisyonlarda. ihtimali arttırırız böylece.

    bunlar dışında tam konsantrasyon şart. gol yesek de konsantrasyonumuzu asla kaybetmemeliyiz. gol atacağız diye de arkamızı açık bırakmamalıyız.

    ama beraberlik ile yenilgi arasında bizim için bir fark yok. berabere de kalsak manu münih'i yenerse istemediğimiz bir durum ortaya çıkıyor. yenilsek de aynı durum.

    bu maça ya hep ya hiç maçı gözüyle bakmalıyız. manu münih'i yenmiş diye düşünmeliyiz. kazanırsak devam... diğer sonuçlar ise kumar. beraberlik bize bir şey kazandırmıyor. diğer maçın sonucuna göre kaybettirebiliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın