• 6
    yusuf altuntaş

    ali çoban,iviç zamanında taraftarla atıştı yanlış hatırlamıyorsam. biletini kestiler, o sırada körfez ekibinde bir cengaver nam salmaya başlamıştı liglerde. tekmeye kafa atan, adama kafa atan, sert, sinirli, köseköylü yusuf. yusuf, o sezonun bitiminde kendini galatasaray'ımızda buldu. bülent korkmaz ile birlikte galatasaray defansı artık yeni bir model oluşturmuştu. ben yenilmem diyecek, savaşacak, boğuşacak iki rambo dosta güven dost olmayana korku salıyorlardı. 186 lig maçına çıktı köylü yusuf, 6 kere atıldı tonla sarı kart gördü.

    banik ostrava'ya uzaktan attığı gol bize turu getirmişti. rıdvan'ın , metin tekin'in belalısıydı. sözleşme zamanları köyünde mangal yapardı. galatasaray'da çaycılık yaparım diyecek kadar galatasaray'lıydı.

    galatasaray'ın şampiyonluğu garantilediği bir maçta boş kaleye topu atmamış, tanjuyu beklemiş, metin oktay'ın rekorunu kırdırmıştı. bereket hakan şükür, tanju'nun da rekorunu kırarak köylü'yü iyilik yaptığına pişman olmaktan kurtarmıştı.

    köylü yusuf'un abisi de futbolcuydu, o abisini sakatlayacak kadar maça konsantre olurdu. gariban babasıydı, yardımseverdi. insan gibi insandı. unutulmaz galatasaray'lılar arasında adı sonsuza kadar yaşayacaktı.

    yusuf altıntaş; galatasaray'a gelişinden gidişine kadarki duruşun, futbolculuğun, adamlığın bizi biraz daha galatasaray'lı yapmıştır. galatasaray'ı sevdirenlere bin selam olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın