resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3234
    8 aralık 2023 galatasaray adana demirspor maçı'nda verdiği bek performansı defansif olarak iyi olmasa da çok iyiydi, acilen bir avrupa takımı 20 milyon euro verip almalı elimizden(öhmmmm ferdi). kilit pas ile penaltı da aldırdı, topu da taşıdı, içeri de daldı, atakları da başlattı. defans yapamaması önemli değil çünkü ferdi kadıoğlu denen bir topçu oynuyor aynı bölgede rakipte ve defansı rezalet olmasına rağmen, barış gibi sağ ayaklı olmasına rağmen ve barış'ın yarısı kadar hücumda verimliliği olmamasına rağmen bolca övülüyor. ferdi övenler de barış yermişler ilginç şekilde. barış bek oynamaya devam etmeli, beğendiğim için değil bek performansını, bekte kanat orjinli ters ayaklı oyuncu olunca içeri kat edeceğini, topu taşıyacağını bunların o oyuncunun değerini 20-30 milyona çıkartamayacağını öğrenmesi için galatasaray taraftarının.

    işi ciddiye alırsak ferdi gibi ortalama üstü her rakip barış'ı çiğ çiğ yer bekte, ocampos karşısında yerlerde sürünen ferdi gibi olur, galler maçında rakibinin karşısında duramayan ferdi gibi olur sonunda golü yedirir ama rezalet oynadığı maçlardan sonra bile övülür çünkü topu ileri taşıyabiliyor, gol yedirmesi, defans yapamaması önemli değil topu ileri taşıyor mu o zaman müthiş bek diye överiz. hücumda sadece yana pas atsa da olur çünkü örneğimiz var.

    gidip rakipteki oyuncuları özellikle gömmeyi sevmem, burada tadic'e kötü, bitik falan demem çünkü yıllardır ne olduğunu bildiğimiz adam, bölgesi aynı ve görevini yapıyor ama ferdi gibileri bolca gömerim çünkü ferdi çok kötü bir bek, barış da kötü bir bek olur, bek değil bunlar, kazımcan için de aynısı geçerli hiçbiri bek değil. 20 yaşından sonra bek olunmaz hele hücum oyuncusundan asla olmaz. bu adamlar ortalama üstü her kanat tarafından hezimete uğratılır ki ferdi uğratıldı(zaniolo-boey-ocampos vb), barış da yusuf karşısında belirti verdi, kazımcan'ı hesaba bile katmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın