resim
Kazımcan Karataş
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1436
    hemen umutlarin kesilmemesi gereken oyuncu.

    2022/23 sezonunda en kritik maclarda nasil performans gosterdigini hepimiz cok iyi biliyoruz. gecen sezon ve bu sezonki yasadigi sakatliklar, angelino'nun gelisi formunu dusurdu, futbolu geriledi.

    bir cok macta beklentinin cok altinda kaldi ki bunun asil sebebi yeteneksizligi degil formsuzlugu bence.

    icerideki bayern macinda yedigimiz ilk golde bariz hatasi var. bu hatayi yapacak futbolcu galatasaray a takiminin kapisindan iceri giremez ama o hatasi yapmamasi icin oyuncunun surekliliginin olmasi lazim. 1 saniye gec kalmasi yuzunden maci verdik. sonraki surecte kazimcan ise kaybettikce daha cok kaybetti.

    angelino gelmeseydi daha farkli bir kazimcan izliyor olabilirdik ama kazimcan'in sakatlanma orani cok yuksek ona da guvenmemiz mumkun degildi.

    solbek tercihlerimizi bizi yari yolda birakti. ayni handikapi yillarca sagbekte yasadik. sabri kadrolu sagbekti, yillarca kimler geldi, kimler gecti, kimlere yattigi yerden ne paralar odedik hatirlayin.

    bu sezon orada dikis tutturmamiz cok zor gorunuyor ama bu ucube yabanci kurali varken kazimcan'i kaybetmememiz lazim. kendisi genc ve potansiyali olan bir oyuncu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın