• 25
    tribünde olan birisi olarak söylüyorum; lise 1'den beri maçlara gidiyorum, 32 yaşına geldim, taraftarın yaptığı ve hayatımda gördüğüm en net ve haklı oyuna müdahaledir.

    maç 3-3'ken yapıldı bu hareket ve bu hareket yapılmadan 5 dakika önce hem ziyech hem boey elleri dizinde bitmiş halde kulübeye bakıyorlardı. ve o geçen 5 dakika boyunca kenara baktığımızda soyunan, hazırlanan yoktu. artık cana tak edilince bu hareket yapıldı ve çağırılan oyuncuların girmesi de en az 5 dakika sürdü.

    hepimiz maçı izledik; o 5+5=10 dakikalık süreçte gol yememiş olmamız tamamen futbol mucizesi.

    okan buruk çok başarılı ve tamamen arkasındayım. değişiklik konusunda batırıyor o da ayrı bir gerçek. o maçta ndombele ve mertens'in ikinci yarıya başlamaları net bir hatadır. ziyech bitmişken ve orta saha yol geçen hanıyken oyunu öylece izlemesi de telafisi olmayan bir sonuca bizi götürebilirdi.

    sözün özü; bu hareket okan buruk'a yapılan bir saygısızlık değil, maalesef okan buruk'un o maçtaki tercihleri o maça gelen taraftara bir saygısızlıktı bana göre. taraftar da spontane bir şekilde çok hoş bir tepki göstermiştir. anlam yüklemeye, "taraftar profil analizi" çıkartmaya gerek yok yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın