resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8948
    galatasaray'a şampiyonlar ligi arenasında ilk kez tüm maçlarımızı kazanmak içten bile değildi dedirtmiştir. bunca yıl cl arenasında mücadele eden takımımızda buna ilk kez şahit oluyorum.

    cl'deki ilk iki yılımızda monaco, manu mağlubiyetleri gibi farklı skorlar yaşamıştık. sonrasında ilk terim döneminde üç yıl içerisinde dortmund,sparta prag, parma, rosenborg, chelsea gibi net mağlubiyetler almıştık. luce döneminde strum graz, monaco, psv gibi net mağlubiyetlerimiz vardı.

    gerets dönemi de başarısız bir seneydi. bordeaux, psv mağlubiyetlerini listeye ekleyebiliriz. üçüncü terim dönemine bakınca da ilk sezonumuzda oldukça iyi bir performans sergilemişken iç sahadaki braga maçında hak edilmiş bir mağlubiyet almıştık.

    sonraki sezondan itibaren ise ilk iki torbadan gelen takımlara karşı çoğu zaman aciz kalan bir takıma şahit olduk. juve ile oynadığımız iki maçta olduğu gibi nadiren de olsa bu zinciri kırdığımız oldu. ancak dortmund, arsenal, real madrid, psg gibi hatırlamak isteyeceğimiz tablolarla karşılaştık.

    bu dakikada sonra grubu kaçıncı bitirdiğimiz, en öncelikli mesele değil. hoca bize o inancı tekrar aşıladı mı? bayern ve manu gibi avrupa'nın en önde kulüplerine karşı içerde ve dışarda kafa kafaya oynattı mı? lan biz bu kupayı alabiliriz dediğimiz sekanslar yaşadık mı? bu sene olmazsa sonraki sene olur. yeter ki kenetlenelim ve eksiklerimizi giderip hep daha iyisi için çabalayalım.

    var ol hocam. sen yine de böyle dediğime bakma, kopenhag deplasmanında yüzümüzü güldürmek için elinden geleni yap. devre arasında yapılacak iki doğru hamle ile sonuna kadar gidebiliriz. hazır rüzgarı almışken bu hikayenin sonuna kadar gidelim be hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın