• 864
    dün akşam kadrolar belli olduğunda tek korkum 'zaha-ziyech-mertens' üçlüsünün olduğu bir takımın baskı ve geri koşma işinin altından nasıl kalkacağı idi. arkalarında n'dombele ile kurgunun aksaması zaten beklenen bir sonuç iken ilk 18 dakikada yenen iki gol korkumun üzerine tuz biber ekti. neyse ki garnacho, ziyech'i uyandırdı da bir nebze dönüş yaşadık.

    n'dombele bence de büyük hayal kırıklığı. işte tam bu noktada hocanın bu tercihinin sebebini merak ettim. sergio'yu sertlik açısından sıkıntılı bulmuş olabilir ama demirbay da bence sertliğe cevap verebilirdi bu noktada. angelino ise bayern maçında gösterdiği performansı bu maçta gösteremedi, üstüne zaha ile uyumsuzluğu da dikkat çekti. yahu siz aynı sahada antrenman yapmıyor musunuz kardeşim ilk defa mı gördünüz birbirinizi?

    sonuç olarak güzel bir geri dönüş oldu. ancak bayern-kopenhag maçında frappart'ın skandal kararları bizi kopenhag deplasmanında galibiyet sonucuna mahkum etti. bence sorun yok, kazanacağımızı düşünüyorum. ancak icardi, zaha, ziyech, mertens gibi adamların oynadığı bir takım olarak uzaktan şut opsiyonunu bu kadar az kullanmamız da can sıkıcı. dün akşam onana gibi bir kaleciye (iki frikikten de gol bulmuşken) daha fazla uzaktan şut çekilmeli idi bence, en azından dönen toplar da bir tehlike yaratırdı.

    evet davinson canımız ciğerimiz ancak bu süreçte nelsson'u da çok kolay sildik gibi. neticede biz bu gencodan para kazanmak istiyoruz ve bu adam oynamak zorunda. özellikle sergio ve nelsson'u bir şekilde rotasyona dahil etmek zorundayız. hatta pendikspor maçını göz önünde bulundurursak eğer olası bir skor alma durumu için ali turap, eyüp aydın ve gökdeniz gürpüz bile maç kadrosunda bulunsa çok güzel olur. zira boey ve torreira'nın biraz dinlenmeye ve saklanmaya ihtiyaçları var. hayati öneme sahip kopenhag maçı öncesi tatlı bir rotasyon işimizi görür kanaatindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın