• 140
    macin tamamini sirf bu kuzeyli kardeslerle iki hafta sonra oynayacagiz diye izleme gafletinde bulundum. bizim mactan sonra bu mac keyif vermedi haliyle. sebepleri cok acik, alaman kardesler grup liderligini garantilemis, bir yandan hefeweizen icer bir yandan da maci oynariz aga tadinda kendilerini kasmadan oynamalari, diger yandan kuzeyli kardesler kuzey otobüsü nasil olur gösterek aleme modundaydilar. sonuc;korkulan oldu berabere bitti mac, bayern yarali parmaga iseyecek de, parmak iyilesecek, yok anam yok biz kendi göbegimizi kendimiz kesek.

    maca gelince, bayern saglam kopenhag defansini asmak icin sagdan sola, soldan saga paslasip durdu. arada da iceri ortalar kesip bizim kamil e kaleci antremani yaptirdilar. bir iki pozisyonlari var o kadar, hayal kirikligi vesselam bizim ve kendi taraftari icin.

    ama kopenhag i alici gözle izledim. aga, bu adamlar geriden oyun kurdular bayern ön alan baskisina ragmen ve hic tirsmadan, gayet basariliydilar. yani ön alan baskisi diyince akla gelen ilk takima karsi bu kadar basarili oyun kurmalari beni ürküttü ne yalan söyleyeyim. kontralar ile geldiler ki, net yüzde yüz 2 gol pozisyonlari var, bayernin gibi yarim pozisyon da degil yani. benim kanaatim o dur ki, dünkü maci hem iyi savunmayla hem de net bulduklari pozisyonlarla haketmislerdi. bayern in tek yaptigi son 15 dakika penalti almaya calismakti ki, cok acizceydi.

    ez cümle, isimiz zor iki hafta sonra. karsimizda hem motive olmus, hem de kendi saha ve ikliminde oynayacak bir rakip var ki, özgüveni de tavan yapmis durumda. ama galatasaray be abi, demez miyiz hep, belli mi olur. gider kuzeye, kopenhag da kamil in oturma organindan numunelik kan alir döner, olma mi sözlük?
App Store'dan indirin Google Play'den alın