resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8939
    29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçı özelinde victor nelsson’un oynamaması hususundaki aldığı eleştirileri yersiz bulduğum hoca.

    atletik manchester takımına karşı topun kıymetini bilen oyuncularla çıkarak, orta sahadaki top kayıplarını minimize edip bize benzer bir presi uygulayan united takımını işlevsiz kılmaya çalışmıştır. bu anlamda savunma tandemimiz doğru idi. zira maçta da gördük, korkunç kontralar yedik. bu kontratlarda en azından savunma çizgimizi bir nebze önde tutarak oyunu boğmayı başardık ve manchester asla kalemize belli periyotlar dışında tamamen yüklenemedi. nelsson gibi çakılı bir adamla bunu nasıl yapabilirdik bilmiyorum.

    manchester çok ters bir takım. hem içerideki hem dışarıdaki maçta en anlaşılmaz futbolu oynadık kendileriyle. oyunumuzu kopenhag ve bayern bozamazken manchester bozdu. bu anlamda okan buruk yediğimiz kadar atalım parolası ile çıkarak maç sonunda kısmen haklı çıkmıştır.

    ilk maçın esasen kopyası bir maç oldu, tek fark bu sefer manchester maçı 11 kişi tamamladı, 1 gol fazla attı. aynı hücumlardan aynı golleri yedik. takımımız hala elit bir ekip değil, belli oyun tavizleri vererek sonuç almaya çalışıyoruz. okan buruk bu bağlamda bizi son maçtan önce 5 puana getirdi. kopenhag maçında kendisine güvenim tam. ligde otobüs çeken takımlara karşı yüzlerce maç oynadık, bunu grupta bizim kadar iyi bilen bir ekip yok. bunun üst düzeyi olan bir final maçına çıkacağız. fişi çekip gruptan çıkacak sonucu okan hoca bize sağlayacaktır inancındayım.

    artık sadece destek zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın