resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8928
    12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçında hazır olan futbolculara şans vermesini dilediğim teknik direktörümüz. büyük maçlarda takıma hiç bir katkısı olmayan mertens, angelino ve ndombele gibi oyuncuların birinde dahi ısrar ederse 130 km koşabilen kopenhag bize nefes aldırmaz. galip gelmemiz çok zorlaşır.

    bu akşam* kadroyu görünce 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı öncesi ne hissetiysem yine onu hissettim. galibiyete olan inancım uçtu gitti. bayern maçında sahayı dar eden 11'i beklerken alakasız bir 11 gördük. mertens ve ndombele'den ne bekledi hala anlamış değilim. mesela kopenhag maçında da ön elemede zar zor elediğimiz molde maçlarındaki berbat oyuna rağmen benzer tipte ve molde'den daha güçlü rakibe karşı aynı kadro sahadaydık. nitekim yanlış tercihler sebebiyle sahamızdaki 2 şampiyonlar ligi maçında da 2 farklı geriye düşüp zar zor berabere kaldık.

    daha doğru bir 11 tercih edilen 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçında yenilmemize rağmen efsane oyunun hala tadı damağımızda. o kadro ile diğer 2 maça başlamış olsak yüksek ihtimal 2 puan yerine 6 puan alırdık.

    sahada isimler değil futbolcular oynuyor. rakipler cılız takımlar değil. vitaminsiz, fizik gücü gerilemiş olan kim olursa olsun kenarda olmalı ya da sınırlı süre almalı.

    umarım bu maçta maceraya girmeden garip garip tercihler yapmadan eldeki en hazır ve fizik olarak güçlü oyuncuları seçer. gerisi kendiliğinden gelir. bizim kadro kalitemiz kopenhag'ı geçecek güçte. ancak hazır olmayan futbolcularla olmaz o iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın