• 26
    bu maç berabere biterse gruptaki son maçta biz kopenhag ile 3-3 ve üstü beraberlik alırsak genel averaja mı bakılacak yoksa deplasmanda daha gollü berabere kaldık diye biz mi kopenhag'ın üstüne çıkacağız?

    eğer genel averaja bakılacaksa bu maç berabere bitmemeli. çünkü kazanmak zorunda kalacağız bu durumda. kopenhag'a beraberlik yetecekken işimiz daha da zorlaşır.

    bu maçta kopenhag yenilirse zaten averaj hesabı yapmaya gerek kalmayacak. beraberlikte avrupa ligini, galibiyette şampiyonlar ligini garantileriz. manu-münih maçındaki duruma göre bize beraberlik de yetebilecek şampiyonlar ligi'nde devam etmek için.

    ama maçın ilk 20 dksına bakılırsa kopenhag'ın puan alma ihtimali yüksek gibi duruyor. münihli oyuncular hazırlık maçı oynuyor havasında maçta. kopenhag'lılar ise çok konsantre.

    edit: deplasman kuralı kalkmış. kazanmamız gerekecek. ve şu an münih karşısında görüyoruz ki kopenhag beraberliğe oynarsa onlara gol atmak çok zor olur. ve çok doğru çıkışlar yapıp rakip kalede tehlike yaratabiliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın