• 18
    https://youtu.be/JVYefSQabWY?si=Lexhio1dbeCkxKtw

    birkaç günlük lincin üstüne londra merkez ekibi konuyu açıklayacak bir program çekmiş.

    öncelikle can önduygu o editte görüldüğü üzere üzgün değilmiş, oradaki surat ifadesinin programın başka bir anından kesildiğini söyledi.

    erman yaşar, can ile 10-12 yıldır hemen hemen her gün konuştuğunu, onunla ciddi manada dalga geçmeyeceğini falan söyledi.

    onur erdem ise konuyu açıkladı. öyle adam başı 25 bin tl verilen bir düğün vs. yok ortada. bir nikah var ve peşine yenen bir yemek var. toplam 40-45 kişi meyhane tarzı bir yerde yenen bir yemek. 25 bin tlnin 1/20'sinden falan bahsediyoruz dedi onur. eşiyle düğün yapmak istememişler, ikisinin de tanıdığı yakınları çağırmak kaydıyla yemeğe gitmişler. erman ikisiyle de oturup kalktığı için davet edilmiş, can ise onur'la yalnızca 1 yıldır program dolayısıyla samimi ve eşini tanımıyor. bu sebeple çağırılmamış ki çağırılmak da istemiyormuş zaten. bunu da onur'un yanında rahat rahat söyledi.

    bana göre de çok abartı bir mevzuydu. normal düğün olsa tabii ki can'ın çağırılmaması ayıp olurdu fakat belli ki normal düğün yoktu ortada. erman'ın konuyu can'ın üstüne giderek "25 bin lira!" şeklinde anlatmasından doğru olmadığı belliydi zaten mevzunun. londra merkez'de çoğu şey doğru değil zaten. orası bir nevi şov programı. bunu da onur erdem bu programda söyledi. zaten show business budur. okan bayülgen de kendi evinde testereyle masa kesen bir adam değil ama programda kesiyordu vs. vs.

    bence çok abartıldı mevzular, ekip de böyle bir program yapma gereği duymuş. özellikle onur erdem'in yediği hakaretler bini aşmış fakat en üzücü taraf eşine de ipe sapa gelmez şeyler yazılmış. gerçekten şerefsizlik yapmış birtakım insanlar.

    not: onur erdem'den haz etmem. yalnız yeni evlendiği eşine vs. böyle şeyler yapılamaz. sosyal medyada son yıllarda ergenlerin yarattığı linç kültürü gerçekten akıl almaz bir yere gitti. yahu kardeşim reel hayatta insanların yüzüne bakmaya utanan çocuksunuz, adamın karısına vs. saçma sapan şeyler yazıyorsunuz. o suni özgüveninizi bir gün yedirirler haberiniz olsun. bir de öyle özgüvenli linç ediyorlar ki hala daha bugün paylaşılan programın altına "1 yıllık program partnerini düğüne çağırmadın şerefsiz!!!" falan yazıyorlar. resmen linç etmekten beslenen aptal sürüsü.

    geçmiş olsun londra merkez ekibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın