resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7254
    29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçı öncesi muhtemel kadroya kendisini yazmayanları görüyorum. inanılmaz gerçekten.

    mertens bekleyenler alanyaspor ile oynamayacağımızı idrak etsin. ziyech desen geldi geleli kaç maç kopardı da böyle kritik bir maçta ilk 11 oynayacak. ikisi de sonradan girebilir. ziyech zamanla daha iyi olabilir o ayrı.

    bugünkü fotoğrafta mevcut formlarıyla manuya karşıya oynayacak, kora kor mücadele edecek ve üstünlük kurabilecek futbolcularımız bellidir.

    manchestser united savunmasını ilk maçtakine benzer şekilde hallaç pamuğu gibi atacak isimler icardi, zaha, kerem ve barış alperdir. bu akşam ileri dörtlüde bu isimlerin ilk 11'de oynayacağını düşünüyorum.

    her futbolcunun iniş çıkışı olur. o dönemde haklı olarak eleştiriler de alır. yapıcı eleştirilere de itirazımız olamaz. ama bazıları çocuğa nefret kusuyor ki bu subjektif tipler zaten iflah olmaz. kerem çok iyi futbolcudur. altın çamura da düşse altındır.

    bazıları kendini gereğinden fazla eleştiredursun. muhtemelen 2 sene sonra premier lig ya da benzer bir ligde göreceğimiz yıldızımız. bu akşam manchester united ağlarını yine havalandıracağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın