resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 7291
    kerem en iyi günlerinde bile hata yaptığında kendine veya istediklerini yapmadığında takım arkadaşlarına hep sert tepki gösterdi. genelde mükemmeliyetçilik ve cezalandırma şemalarında bu tip yargılayıcı tavırları görürüz. inanın siz bunu 10 görüyorsanız, kerem kendi içinde bunu 100 yaşıyor, iyi olduğu maçlarda bile. bu onu bünyesinin güçlü olduğu zamanlarda yukarı çekti, çekecek ama tökezlediğinde de ekstra aşağı çekecek bir unsur. dengelemesi çok zor bir konu.

    şu anda kendini takımdaki konumu itibariyle rahat ve güvende hissetmediği için muhtemelen (sempatetik dediğimiz) sinir sistemi daha da aktive olmuş durumda. bunun geçmişiyle, yaşadığı mobbingle, daha pek çok konuyla ilgisi var.

    hataları ve hayatı olduğu gibi kabul edebilme konusunda alması gereken yol var ama karakterinin temelini dirayet oluşturduğu için buradan da zamanla derslerini çıkaracaktır ve kafasını kaldıracaktır.

    ne seviyede psikolojik destek alıyor bilmiyorum ama bu köşelerini biraz yumuşatabilirse kendi canı da daha az acıyacağı ve kafasını rahatlıkla oyuna verebileceği için hepsini en kısa sürede aşmasını temenni ediyorum ve aşacağına inanıyorum. bugün topun değerini bildi, sakin ve doğru oynadı.

    (bkz: 25 kasım 2023 galatasaray alanyaspor maçı)

    mükemmeliyetçiliği daha yakından anlamak isteyenler için çok yeni şöyle bir video paylaşmıştım:

    https://www.youtube.com/...9ZR81KRUM&t=236s
App Store'dan indirin Google Play'den alın