resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2447
    iki, hatta bize gelmeden önceki sezonuyla beraber üç sezondur olağanüstü performans sergiliyor. türkiye, iyi stoperler gördü ama abdülkerim, en orijinal türk stoper olabilir. çok temiz bir ayağı var, solak ve güçlü. avrupa kulüpleri açısından en büyük defosu çevikliğinin ve hızının düşük olması, bir de pozisyon alma becerisinin çok üst düzey olmaması olabilir. yine de bu yaz başaltı bir avrupa kulübüne transfer yaparsa kimse şaşırmaz.

    yapmalı mı? 20 - 25 milyonlar veriliyorsa galatasaray için de kendisi için de hayırlı olur. daha düşük bir paraya gitmesi bizim için hayırsız olur. ancak bunun nedeni yabancı sınırı değil. suçu yabancı sınırına atmak en kolayı. galatasaray, uefa kupasını kaldırdığında ilk 11'inde biri kaleci olmak üzere sadece 4 yabancı vardı. abdülkerim gider de yabancı sınırı yüzünden sorun yaşarsak kimseye değil, kulübümüze kızmamız gerek. koskoca galatasaray'ın altyapısı çöpe dönmüş durumda. senelerdir bir emre çolak bile çıkmıyor. çok şükür gözlemcilerimiz kuvvetli de kerem aktürkoğlu, barış alper yılmaz falan bulup getiriyorlar.

    bu yabancı sınırı işi kulüpler için artık bahaneye dönüşmeye başladı. tutan mı var, git doğru dürüst bir altyapı sistemi oluştur. bu konuyu sürekli eleştirdiğimden saplantılı görünmek istemiyorum ama sen daha 24 yaşında, iki yıldır tonla gole katkı sunmuş türk yıldızının yerine 30 yaşında yabancı yıldız getiriyorsun, hem de bir dünya maaş vererek; neden şikayet etmeye hakkın olabilir ki senin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın