• 39
    birkaç gündür vakit buldukça galatasarayla oynadığım oyun. her sene yeni gelen oyunda önce galatasaray kariyeri açarım ki hem önceki senelerin oyunlarla karşılaştırabileyim hem de oyunun gerçeklik seviyesini galatasaray ve ligimiz üzerinden ölçebileyim.

    oyun bence son 4 5 senede teması 3d motoru ve yeni özellikleriyle en düzgün duranı. en önemli yenilik duran top ayarlamaları. mesela galatasarayda korneri ön direğe değil de merkeze açtırmak için tüzük değişikliğine gitmemiz gerekti.

    yeni detayları vs beğensem de maçlar çok gollü geçiyor etraftan duyduğum da bu şekilde. nerdeyse her maç var komtrolü olması beni rahatsız etti fakat gerçekte de durum aynı olduğu için yapacak bir şey yok. rahatsız olduğum en büyük konu oyuncu profilleri özellikle abdülkerime büyük haksızlık edildiğini düşünüyorum belki güncellerler tabi.

    asıl büyük değişikliklerin fm 25de geleceğini söylediler yani yaklaşık 10 senedir benzer tarzda ve ufak tefek eklemelerle devam eden oyunların son halkası olarak 24ü söyleyebiliriz.
    zaten önceki oyunlarda olan fikstür saçmalıkları vs de aynı şekilde devam ediyor çözüm bulacaklarını da düşünmüyorum.

    genele bakarsak 20 21 22 ve 23den iyi olduğunu söyleyebilirim oyunun. belki diğer liglerde farklı takımlarla oynayınca daha net söylenebilir. tıpkı önceki serilerde olduğu gibi fiyatına değmez fakat game pass üzerinden oynuyorum ben size de tavsiyem budur. bakalım seneye gerçekten oyun değişecek mi, o zamana kadar galatasaray ve italya ligi oynamaya devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın