• 37
    (bkz: #3777802)

    o kutlu gün geldi. 2030 yılındayız ve şampiyonlar ligi finalindeyiz! kaderin cilvesine bakın ki arsenal ile oynuyoruz. bu akşam final maçını oynayacağım. daha önceki serilerde de galatasaray ile şampiyonlar ligi finali oynamışlığım, hatta kazanmışlığım var. ancak bu seferki ayrı zor çünkü felaket bir fikstür var karşımda. fenerbahçe ve beşiktaş'ın ikişer puan önünde liderim. son üç haftaya girdik. ve son üç maçımdan ikisi fenerbahçe ve beşiktaş ile... son maç ise antep deplasmanı. antep'ten arsenal ile final maçına, roma'ya gidiyoruz. sonra dönüp, üç gün dinlenip, fenerbahçe ile bir de türkiye kupası finali oynuyoruz.

    öyle bir fikstür ki işin sonunda elimizde hiçbir şey kalmayabilir ya da adım fatih terim'in bile üstüne yazılabilir. gömleğimiz, pantolonumuz hazır. maç saatini (ki benim mesaimin bitimine tekabül ediyor) bekliyoruz.

    edit:

    mevzubahis kutlu gün ve öncesi, olağanüstü geçti. öncelikle, o şanlı kupa da artık müzemizde! finalde arsenal'i 1-0 yendik. akıllı oynadık, çok koştuk ve kazandık.

    peki ya derbiler? işte orada şov vardı. beşiktaş'ı yendikten sonra fenerbahçe'yi ağırlıyorduk ve kazanırsak şampiyonluğumuzu ilan edecektik. maça tutuk başlasak da birkaç ufak hamleden sonra fenerbahçe tamamen kilitlendi. ve sonra bir gol, sonra bir gol, sonra bir tane daha derken... maç sonunda tabelada yazan skor şuydu: https://i.hizliresim.com/8hh4zhk.jpeg *

    şimdi yeni sezona hazırlanıyoruz. genç yerlilerle kadromuzu takviye ediyoruz. birçok oyuncumuza teklifler var bir de... bir ikisini satacağız ama icabında kırk takla atıp yıldızlarımızı korumamız gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın