• 42
    galatasaray futbol takımının 2023/2024 sezonundaki tek gerçek ve istikrarlı sorunudur. bunu da yazmaya devam edeceğim. bunun dışında ciddi şikayetleri olan herkes masal anlatıyor kimse kusura bakmasın.

    yok okan hoca şöyleymiş de zaha böyleymiş de transferlerin hepsi patlakmış da kerem mevkisinde değilmiş de icardi zarar veriyormuş da… geçin kardeşim geçin. bu takım ligin 1. haftası berabere kaldı, sonra 10 maç kazandı üst üste. old trafford’da galibiyet aldı, bayern ile 180 dk kafa kafaya oynadı. yorgunluk argınlık demeden kazandılar. demek ki bahsettiğiniz kadar majör problem yok.

    bu takımın sıkıntısı gol kaçırmak. çünkü kazanırken de kaçırıyor. bu takımın gerçeği gol kaçırmak. topu kaleye sokamıyoruz biz. gelen pozisyonların 3’te 1’ini soksan bugün kopenhag, bayern, hatay hepsini yenmiştin belki de. bak 3’te 1’i diyorum. rakip çok kaçırdı da biz o yüzden kazandık, dediğiniz kaç tane maç var? kaç tane maçı biz rakipten daha az hak etmişiz de kazanmışız bu süreçte? zannettiğiniz kadar arızası olan takım bu kadar maç da kazanamaz bu kadar dominant da oynayamaz. kendinizi kandırmayın. tabii ki bireysel performanslar konuşulabilir, sallantılı olabilir. o ayrı ama bahsettiğiniz kadar büyük arızaların olduğu ortamda böyle bir dönem geçiremezdi takım.

    bugün* bile şu yorgunlukla ilk yarı 3-0, 4-0 bitebilirdi. yine topu kaleye sokamadık. 2 şut çeken hatay da 2 tane gol attı. kazandığımız maçları da daha rahat kazanmalıydık biz, yine sokamadık topu kaleye. bu artık şanssızlık falan değil. çözülmesi gereken ciddi bir problem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın