resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1736
    hani şu kendi futbolcumuzu gömmeyelim durumu var ya yazıp yazıp sildiğim bir girdim var artık şu ana kısmetmiş.

    kendisi overratedın tanımı gibi futbolcu. transferin öncesinde gazlayanlar neyini gördü de bu kadar övdü anlayamıyorum. hayır ingiltere'de de gazlamışlar ki birkaç konuşmasını gördüm mike tyson gibi takılıyordu. triplerinden de geçilmiyor, ilk geldiğinden belli etti kendini jestleri mimikleriyle bizim millet de bunun için konuşanlara laf söylüyodu. e bir şey var kardeşim belli yani gol kaçırınca destekleyip alkışlamak var bir de ağlayıp sızlamak. sempatik mi yani bu adam, olmasın da negatif de olmasın.

    11 kasım 2023 hatayspor galatasaray maçında da bir oyuncuyla sürtüştü öyle hareketler yapıyor ki şimdi aklını alıcam tarzı bir halt da oynamadı.

    bu beyimizin maç içinde caner erkin gibi triplerini çekicez galiba ulan caner'in kariyeri vallahi daha iyi en azından moskova, inter gördü bu bi manchesterın köyünde takılmış başımıza padişah.

    seneye kesinlikle elden çıkarmak lazım. oyun tipi belli, vucudunun gideceği yer belli, hal ve hareketler belli.

    edit:aklıma geldikçe yazıyorum bu takıma hagiler, drogbalar, sneijderler, podolskiler geldi takımda icardi gibi bir yıldız var bu zaha'nın dünya futbolundaki yeriyle göstermemiz gereken ilgi ve alttan almamız gereken içi boş egosu ne aklım almıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın