• 913
    herkes çift yönlü, 8 diyor ama hoca direk 6 istiyor. o yüzden torreira'nın yanında ne sergio, ne n'dombili ne de kerem demirbay oynuyor. ekürisi kaan ayhan oldu. benim anlamadığım hoca 4-2-3-1'de bu kadar ısrarcı ise neden sergio'nun aynı tipi olan kerem demirbay alındı. yine neden zaha, ziyech filanla oynuyoruz da rashica alınmadı. ve sol, sağ kanat aldık da neden 10 numaraya adam almadık.

    özetle, mantığımın almadığı yapılan transferlerin kalitesi değil. bence gayet iyi futbolcular aldık. ama oynadığımız formasyonda verimleri tartışılır. solda oynayan kerem'i futbolda en mühim pozisyon olan 10 numara pozisyonuna attık. hoca haklı olarak uyarmış olacak ki kerem sırtı dönük geri gelip top almıyor. önceden çok yapardı ve top kaybederdi. şimdi icardi gelip top alıyor, bir iki al ver yapıyor. kerem ilerde bekliyor. mesela bu bile bir düzensizlik yaratıyor.

    iki seçeneğimiz var. ya bu formasyondan vazgeçip 4-3-3 yapacağız. zaha'nın formu artacak bu sayede. çünkü kanatlarımız 4-2-3-1'deki kadar geri gelmek zorunda kalmayacak. bunun dışında sergio, kerem demirbay ve n'dombili 3'lü orta sahada daha çok katkı vermeye başlayacak.

    ya da;

    -torreira'nın yanına 6 numara
    -saf pür pak 10 numara (bu bölgeye hep adam devşiriyoruz. ne mertens ne kerem pozisyonu değil.)
    -defansif yönü iyi bir sol bek

    devre arası nelsson'u gönderip bu üç bölgeye adam almak gerekecek. yapabilir miyiz? pek emin değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın